Προστάτευσε την έδρα της η Μπαρτσελόνα με σούπερ Περπέρογλου

Η Μπαρτσελόνα επιβίωσε και στη δεύτερη μάχη της με την Μπασκόνια νικώντας με 73-68 στη Βαρκελώνη. Ετσι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της ACB. Kαθοριστικά καλάθια από τον Περπέρογλου.

Προστάτευσε την έδρα της η Μπαρτσελόνα με σούπερ Περπέρογλου

Τούτη τη φορά η νίκη των "μπλαουγκράνα" δεν ήταν εύκολη, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Αν και έχτισαν νωρίς διαφορά ακόμα και 11 πόντων, οι παίκτες του Πασκουάλ είδαν τους αντιπάλους τους να τους βάζουν δύσκολα προβλήματα στη συνέχεια.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης των Βάσκων έδωσε με δύο συνεχόμενα τρίποντα ο Γιάννης Μπουρούσης, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο εκπληκτικός Τζέιμς για να ολοκληρώσει τη δουλειά ο Ανταμς στο τρίτο δεκάλεπτο.

Η Μπασκόνια προηγήθηκε ακόμα και με έξι πόντους (52-58, σουτ του Τιλί από τη γωνία), στο υπόλοιπο του αγώνα όμως έκανε ότι μπορούσε για να χάσει. Χαμένο κάρφωμα του Ανταμς, χαμένο εύκολο ριμπάουντ από τον Χάνγκα, δύο βολές στο σίδερο από τον Μπουρούση και η ανατροπή έγινε.

Ο Στράτος Περπέρογλου, πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα, έβαλε δύο μεγάλα σουτ και οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στο 2-0. Το τρίτο ματς της σειράς θα γίνει στη Βιτόρια την προσεχή Τετάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK