Έκπληξη από Φιλ Τζάκσον: Ο Χόρνατσεκ στους Νικς

Επιλογή-έκπληξη από τον Φιλ Τζάκσον, προσέλαβε στους Νικς τον Τζεφ Χόρνατσεκ.

Έκπληξη από Φιλ Τζάκσον: Ο Χόρνατσεκ στους Νικς
Χόρνατσεκ Νικς ΝΒΑ προπονητής

Ο Τζεφ Χόρνατσεκ, ένας προπονητής που πρεσβεύει διαφορετικό στιλ μπάσκετ απ' αυτό του Φιλ Τζάκσον, επιλέχθηκε ν' αναλάβει τους Νιου Γιορκ Νικς.

Το όνομα του πρώην κόουτς των Σανς δεν είχε παρουσιαστεί ως επιλογή από τα μέσα, ως εκ τούτου η πρόσληψή του αποτελεί έκπληξη.

Ο Τζάκσον είχε συναντηθεί με αρκετούς υποψηφίους, αλλά κάποια συνάντηση με τον 53χρονο προπονητή δεν διέρρευσε. Προφανώς οι επαφές έγιναν κάτω από μυστικότητα.

Ο Χόρνατσεκ απολύθηκε από τους "ήλιους" του Φίνιξ τον περασμένο Φεβρουάριο διότι αφενός χάθηκε ο στόχος των πλέι οφ αφετέρου απέτυχε στη διαχείριση του έμψυχου υλικού, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει πολλές φορές ανεξέλεγκτη. Στα 2,5 χρόνια του στην Αριζόνα είχε ρεκόρ 101-112.

Απορία δεν προκαλεί τόσο η πρόσληψη ενός προπονητή με αρνητικό πρόσημο, όσο το γεγονός ότι ουδέποτε έχει παίξει την τριγωνική επίθεση.

Ο Χόρνατσεκ πρεσβεύει ένα μπάσκετ γρήγορο με τρεις κοντούς στο ίδιο σχήμα. Προφανώς ένα από τα δύο θα πρέπει ν' αλλάξει για να υπάρξει μία στέρεεη βάση στη συνεργασία των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O "λογιστής" που "έγραφε" τρίποντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK