Γκρεγκ Σάγκερ: Νίκησε τη λευχαιμία, επέστρεψε και αποθεώθηκε σαν παίκτης!

Ο Αμερικανός εξπέρ του ΝΒΑ Kρεγκ Σάγκερ νίκησε μετά από 11 μήνες εντατικής μάχης τη λευχαιμία και επέστρεψε εκεί που ανήκει. Στα γήπεδα του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου. Δείτε τη συγκίνησή του, την αποθέωση από το κοινό του Σικάγο και τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι σταρ της Λίγκας.

Γκρεγκ Σάγκερ: Νίκησε τη λευχαιμία, επέστρεψε και αποθεώθηκε σαν παίκτης!

Aφού πάλεψε και νίκησε την λευχαιμία σε μία μεγάλη μάχη 11 μηνών ο Kρεγκ Σάγκερ επέστρεψε ακμαίος και δυνατός στην εργασία του.

Ο εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του ΝΒΑ δούλεψε, πάντα για λογαριασμό του TNT, στο παιχνίδι των Θάντερ με τους Μπουλς τα ξημερώματα της Παρασκευής και συγκλόνισε τους πάντες.

Ο ίδιος στο twitter περιέγραψε τη στιγμή της επιστροφής του ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής του και είναι προφανές το γιατί.

Μιλώντας για την επιστροφή τόνισε: "Ημουν έτοιμος εδώ και καιρό, είχα προγραμματίσει να επιστρέψω στο All star game.Ο γιατροί όμως με αποθάρρυναν. Λίγες ημέρες αργότερα μου έδωσαν το πράσινο φως και να μαι.

Ηταν δύσκολο, έχασα 50 κιλά κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το Σεπτέμβριο άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα, μπορούσα να περπατήσω μόνος μου και τότε είπα στη γυναικά μου ότι θα τα καταφέρω. Ακόμα δεν την έχω νικήσει ολοκληρωτικά τη λευχαιμία, όταν περάσουν τρία χρόνια θα έχω διαφύγει τελείως τον κίνδυνο.

Ολοι μου έλεγαν ότι η λευχαιμία επέλεξε λάθος άνθρωπο για να χτυπήσει. Ξέρετε, αυτό με βοηθούσε πολύ όταν το άκουγα".

Στο παρακάτω βίντεο οι στιγμές έχουν μία έντονη συγκινισιακή φόρτιση. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου των Μπουλς ανακοινώνεται ότι ο Kρεγκ Σάγκερ είναι και πάλι παρών στο πόστο του και το κοινό ξεσπά σε ζητωκραυγές σαν να πρόκειται να υποδεχθεί ένα σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Αν όμως το καλοσκεφτεί κανείς, ο Σάγκερ είναι ακριβώς αυτό. Ενας σούπερ σταρ του πρωταθλήματος εκτός των γραμμών.

Βοnus: Το video μέσω του οποίου μεγάλες προσωπικότητες της Λίγκας υποδέχονται τον Σάγκερ. Από τον Γκρεγκ Πόποβιτς στον Ντουέιν Ουέιντ.

Αξίζει επίσης να θυμηθείτε τι έκανε πέρσι ο Γκρεγκ Πόποβιτς όταν βρέθηκε να απαντάει στις ερωτήσεις του γιου του Σάγκερ. Τον επιδοκίμασε για τη δουλειά που κάνει, αλλά του είπε πως προτιμά τον πατέρα του και στη συνέχεια στράφηκε προς την κάμερα: "Μας λείπεις, ήσουν σημαντικό κομμάτι για πολύ καιρό, σε θέλουμε πίσω, υπόσχομαι να είμαι καλός, γύρνα πίσω, καλή τύχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK