Κέρδισε Καλάθη και Κουφό ο Παπανικολάου (VIDEO)

Με τον Κώστα Παπανικολάου να πραγματοποιεί ακόμα μία θετική εμφάνιση οι Χιούστον Ρόκετς επικράτησαν 113-93 των Μέμφις Γκρίζλις σε φιλικό προετοιμασίας. Σε ρηχά νερά οι Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης για τους φιλοξενούμενους.

Κέρδισε Καλάθη και Κουφό ο Παπανικολάου (VIDEO)

Ο Κώστας Παπανικολάου πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση στο φιλικό των Χιούστον Ρόκετς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 113-93. Αγωνίστηκε 24 λεπτά, έχοντας 9 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 2/2 βολές. Επιπλέον, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα των Ρόκετς ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 21 πόντους. Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο ρούκι της ομάδας, Ταρίκ Μπακ, πετυχαίνοντας 15 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, στο πρώτο νταμπλ-νταμπλ της καριέρας του στο NBA.

Όσον αφορά τους 2 Έλληνες του Μέμφις, κινήθηκαν σε ρηχά νερά, με τον Κώστα Κουφό να αγωνίζεται 18 λεπτά, έχοντας μόλις 2 πόντους με 1/4 δίποντα. Επίσης, μάζεψε 3 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και έκανε 3 τάπες. Ο Καλάθης από την πλευρά του αγωνίστηκε για 14 λεπτά, με 3 πόντους (3/4 βολές), 3 ασίστ κι 1 λάθος.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Διαβάστε ακόμη:

Θετικός ο Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς

News 24/7

24MEDIA NETWORK