Ο Τζος Σμιθ δεν στεριώνει πουθενά

Ο Τζος Σμιθ επιστρέφει στους Ρόκετς έξι μήνες μετά την αποχώρησή του για τους Κλίπερς.

Ο Τζος Σμιθ δεν στεριώνει πουθενά
Σμιθ Κλίπερς

Άλλη μία αλλαγή σελίδας για τον Τζος Σμιθ στη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, αφού άφησε τους Κλίπερς για να επιστρέψει στους Ρόκετς, στους οποίους είχε πάει πέρυσι τέτοια εποχή από τους Πίστονς.

Ο 30χρονος φόργουορντ πήγε στο Λος Άντζελες με βλέψεις να γίνει το ιδανικό συμπλήρωμα στις θέσεις 3-4, με Πιρς και Γκρίφιν. Δεν ταίριαξε ωστόσο στα πλάνα του κόουτς Ρίβερς και κρίθηκε σκόπιμο ν' αποχωρήσει για να μην επιβαρύνει άλλο το μισθολόγιο. Μέχρι τώρα είχε παίξει σε 32 ματς με μέσο όρο συμμετοχής τα 14.3 λεπτά. Είχε δε τα χειρότερα νούμερα της καριέρας του, χειρότερα κι από την πρώτη σεζόν του στο ΝΒΑ, μετρώντας 5.7 πόντους και 3.9 ριμπάουντ.

Τουλάχιστον τον δέχθηκαν πίσω στο Χιούστον, αφού στην προσπάθεια να μπουν στα πλέι οφ οι "ρουκέτες" έχουν ανάγκη από παίκτες που να μπορούν να στείλουν την μπάλα στο καλάθι.

Ο Σμιθ είναι τέτοιος, αρκεί ν' ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθησή του. Στην καλύτερη σεζόν του, το 2011-12, είχε 18.8 πόντους, 9.6 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.7 μπλοκ. Όλα αυτά μάλιστα σε 66 ματς της κανονικής περιόδου ως βασικό στέλεχος των Ατλάντα Χοκς, τη μοναδική ομάδα που τον... άντεξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK