ΤΑ ΠΗΡΕ! Έξαλλος Κάρι για το 6ο φάουλ, πέτυχε φίλαθλο με τη μασέλα του

Ο Στέφεν Κάρι εξαγριώθηκε με τον καταλογισμό 6ου φάουλ και την αποβολή του από τον αγώνα με τους Καβαλίερς και επιτέθηκε σε φίλαθλο.

ΤΑ ΠΗΡΕ! Έξαλλος Κάρι για το 6ο φάουλ, πέτυχε φίλαθλο με τη μασέλα του
Κάρι

Πρωταθλητής και MVP μεν, ωστόσο ο Στέφεν Κάρι παραμένει... άνθρωπος με νεύρα. Πολλά νεύρα, όπως έδειξε στον 6ο τελικό μεταξύ Γουόριορς και Καβαλίερς, όταν αποβλήθηκε με 6ο φάουλ και ξέσπασε, μεταξύ άλλων και έναντι ενός φιλάθλου.

Ο Κάρι δεν αποδέχθηκε τον καταλογισμό φάουλ στην άμυνα που επιχείρησε να βγάλει στον Λεμπρόν Τζέιμς, πριν ξεχυθούν στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι.

Την ώρα που φώναζε στους διαιτητές "it's bullshit", έβγαλε τη μασέλα από το στόμα του και την πέταξε εναντίον ενός οπαδού των Καβς που βρισκόταν στην πρώτη σειρά καθισμάτων, είχε σηκωθεί και τον χαιρετούσε ειρωνικά.

Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν, ο Κλέι Τόμπσον έσπευσε να απομακρύνει τον Κάρι από τους διαιτητές, ωστόσο δεν απέτρεψε την τεχνική ποινή.

Το μόνο θετικό από αυτήν την πράξη, η... μεταμέλεια του Κάρι, τουλάχιστον όσον αφορά στον φίλαθλο, αφού όταν το πήρε απόφαση και αποχωρούσε από το παρκέ, του έδωσε το χέρι χαμογελαστός, απολογούμενος καθ' αυτόν τον τρόπο.

"Έχω ξαναπετάξει τη μασέλα μου. Συνήθως προσπαθώ να πετύχω τη γραμματεία, αλλά αυτή τη φορά αστόχησα. Δεν ήθελα να πετύχω έναν φίλαθλο. Φυσικά και δεν το ήθελα, γι’ αυτό και πήγα να του ζητήσω συγγνώμη. Απλώς έβγαλα τον εκνευρισμό μου. Χρεώθηκα δύο φάουλ που πιστεύω πως δεν έκανα, πάνω στον Κάιρι και τον Λεμπρόν, και εκνευρίστηκα που δεν μπορούσα άλλα να βοηθήσω την ομάδα μου", ανέφερε.

Ο τεχνικός του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ, στάθηκε στο πλευρό του ηγέτη του: "Ο Κάρι έχει κάθε δικαίωμα να είναι εκνευρισμένος. Είναι ο MVP και του σφυρίζονται έξι φάουλ, τα τρία εξ αυτών ήταν εντελώς γελοία. Έκλεψε την μπάλα καθαρά από τον Ίρβινγκ, ο Λεμπρόν έκανε θέατρο και οι διαιτητές την πάτησαν".

"Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν χάσαμε από τη διαιτησία, οι Καβαλίερς κυριάρχησαν και άξιζαν τη νίκη. Αυτά τα σφυρίγματα όμως είναι απαράδεκτα για κάθε παίκτη, πόσω μάλλον για τον MVP. Χαίρομαι που πέταξε τη μασέλα του ο Κάρι, έπρεπε να είναι εκνευρισμένος. Είναι οι τελικοί, γίνεται σκληρό παιχνίδι".

Για την ιστορία, οι Γουόριορς ηττήθηκαν με 101-105 και ο πρωταθλητής της φετινής σεζόν θα αναδειχθεί στο Όκλαντ τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:00).

Το ξέσπασμα του Κάρι

Η μασέλα στον φίλαθλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Καβαλίερς "πάτησαν" τους Γουόριορς και έκαναν το 3-3!

News 24/7

24MEDIA NETWORK