Στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game ο Αντετοκούνμπο

Πληροφορίες από την αμερικάνικη λίγκα αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι εξ όσων θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Weekend που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη!

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game ο Αντετοκούνμπο

Την αποκάλυψη έκανε γνωστός δημοσιογράφος του Yahoo!Sports, σε σχετικό ρεπορτάζ του, επικαλούμενος εσωτερική πληροφόρηση.

Μαζί με τον Έλληνα φόργουορντ θα είναι και ο Βίκτορ Ολαντίπο των Ορλάντο Μάτζικ, όπως επίσης και ο Μέισον Πλάμλι των Μπλούκλιν Νετς.

Στο εν λόγω άρθρο οι Αντετοκούνμπο και Ολαντίπο χαρακτηρίζονται οι δύο πιο δυναμικοί παίκτες του ντραφτ του 2013. Εξ ου και η επιλογή τους στον πιο εντυπωσιακό διαγωνισμό του All Star Weekend.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ερώτηση του Contra.gr είχε απαντήσει ότι είναι έτοιμος για ακόμη μία πρόκληση: " Αν με καλέσουν στο All Star Game, φυσικά και θα πάω. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι κάνω και τώρα καλά, να καρφώσω δυο - τρεις μπάλες στα καλάθια".

Να δούμε τι μπορεί να προετοιμάσει για εκείνη τη βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου στο "Madison Square Garden" για να διαδεχθεί τον Τζον Γουόλ που κατέχει από πέρυσι τον τίτλο. Είναι πάντως απολύτως βέβαιο ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κάποιοι θα τον "ερωτευτούν" ακόμη περισσότερο.

Φυσικά ο Giannis θα είναι παρών και στον αγώνα των Rising Stars, στον οποίο εφέτος οι γηγενείς Αμερικανοί θ' αντιμετωπίσουν τους Rest of the World. Ο άσος των Μπακς θα έχει συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Έξουμ, Γκομπέρ και Ουίγκινς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK