Υπέγραψε ο Λεμπρόν για δύο χρόνια

Νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών υπέγραψε ο Λεμπρόν Τζέιμς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Υπέγραψε ο Λεμπρόν για δύο χρόνια

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε το αναμενόμενο: ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς για τα επόμενα δύο χρόνια και θα λάβει για τις υπηρεσίες του 47 εκατ. δολάρια.

Εξασφάλισε πάντως κάτι σημαντικό ο "Βασιλιάς". Εξασφάλισε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος του χρόνου, κάνοντας χρήση του opt-out, προκειμένου να διεκδικήσει μια συμφωνία και μεγαλύτερης διάρκειας και με αυξημένες ετήσιες απολαβές, όταν το salary cap θ' αυξηθεί κι άλλο λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό αναμένεται να είναι και το τελευταίο καλό συμβόλαιό του, πιθανόν με το Κλίβελαντ εκ νέου.

Ήταν η λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Ο Τζέιμς μάλιστα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μιλήσει με άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν, μολονότι αυτός ήταν που επέλεξε να σπάσει το προηγούμενο συμβόλαιό του, αφού στο μεσοδιάστημα η διοίκηση των "ιπποτών" έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τον... πείσει ότι αξίζει να ξαναπροσπαθήσει για τον τίτλο.

Τι έκαναν; Ανανέωσαν το συμβόλαιο του Λοβ του Μοζγκόφ και του Τόμπσον. Με τον πρώτο μάλιστα το γυαλί ξανακόλλησε και μαζί θα ηγηθούν της προσπάθειας να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που άρχισε πέρυσι.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ