Υπέγραψε ο Λεμπρόν για δύο χρόνια

Νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών υπέγραψε ο Λεμπρόν Τζέιμς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Υπέγραψε ο Λεμπρόν για δύο χρόνια

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε το αναμενόμενο: ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς για τα επόμενα δύο χρόνια και θα λάβει για τις υπηρεσίες του 47 εκατ. δολάρια.

Εξασφάλισε πάντως κάτι σημαντικό ο "Βασιλιάς". Εξασφάλισε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος του χρόνου, κάνοντας χρήση του opt-out, προκειμένου να διεκδικήσει μια συμφωνία και μεγαλύτερης διάρκειας και με αυξημένες ετήσιες απολαβές, όταν το salary cap θ' αυξηθεί κι άλλο λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό αναμένεται να είναι και το τελευταίο καλό συμβόλαιό του, πιθανόν με το Κλίβελαντ εκ νέου.

Ήταν η λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Ο Τζέιμς μάλιστα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μιλήσει με άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν, μολονότι αυτός ήταν που επέλεξε να σπάσει το προηγούμενο συμβόλαιό του, αφού στο μεσοδιάστημα η διοίκηση των "ιπποτών" έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τον... πείσει ότι αξίζει να ξαναπροσπαθήσει για τον τίτλο.

Τι έκαναν; Ανανέωσαν το συμβόλαιο του Λοβ του Μοζγκόφ και του Τόμπσον. Με τον πρώτο μάλιστα το γυαλί ξανακόλλησε και μαζί θα ηγηθούν της προσπάθειας να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που άρχισε πέρυσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK