Σίμον στο Contra.gr: "Η Ελλάδα φαβορί για την τετράδα"

Ένας από τους κύριους λόγους της νίκης της Κροατίας επί της Αργεντινής ήταν η καθοριστική απόδοση του Κρούνοσλαβ Σιμόν. Ο αριστερόχειρας Κροάτης σουτέρ τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 5/10 σουτ εντός πεδιάς και έβαλε το τρένο της ομάδας του στις ράγες τις επιτυχίες.

Σίμον στο Contra.gr: "Η Ελλάδα φαβορί για την τετράδα"

Μετά το τέλος του ματς, ο Σιμόν μίλησε στο Contra.gr. Τον ρωτήσαμε πρώτα αν η Κροατία έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου: " Δεν θα μπορούσα να μιλήσω τώρα γι' αυτό αν και η νίκη μας επί της Αργεντινής ήταν σημαντική. Έχουμε αποφασίσει να πάμε αγώνα-αγώνα και στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο για την ώρα εκτός από το να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς".

O άσος της Λοκομοτίβ Κούμπαν εντόπισε εν συνεχεία τον καθοριστικό παράγοντα της νίκης επί της Αργεντινής: " Αρχίσαμε το παιχνίδι πάρα πολύ δυνατά. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και βρήκαμε όλα τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων. Εκτός αυτού βάλαμε όλα τα ελεύθερα σουτ στην αρχή και έτσι η δουλειά μας έγινε πιο εύκολη στη συνέχεια".

Για το τέλος δε, επεφύλαξε ένα θερμό εγκώμιο για την Εθνική Ελλάδας: " Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας βρίσκεται μέσα στις πέντε καλύτερες του τουρνουά. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά τους συγκροτούν μία πολύ καλή ομάδα. Για την ώρα πάντως είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε τους Ελληνες. Το παιχνίδι μεταξύ μας θα είναι σκληρό. Η ελληνική ομάδα είναι ένα από τα φαβορί για τα ημιτελικά".

Ο Σίμον στην κάμερα του Contra.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αργεντινή-Κροατία 85-90

News 24/7

24MEDIA NETWORK