Με την Παναγιά για στόπερ

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης επισημαίνει ότι στα δύο χρόνια Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε χειρότερη θέση από το 2012 σε αγωνιστικό επίπεδο και υπογραμμίζει ότι πριν από δύο χρόνια δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η νέα εποχή θα περιελάμβανε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Με την Παναγιά για στόπερ
INTIME SPORTS

Το καλοκαίρι του 2012, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον επενδυτή που ονειρευόταν χρόνια. Ουδείς στη διοικητική ιστορία του "Δικεφάλου" είχε την οικονομική ευχέρεια Ιβάν Σαββίδη.

Δυο καλοκαίρια μετά, στην αφετηρία της τρίτης σεζόν του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός ομίλων Europa League από μια κάποια Ζίμπρου. Το δοκάρι στις καθυστερήσεις έσωσε τους "ασπρόμαυρους" από ένα επικό ρεζιλίκι, κρατώντας ταυτόχρονα και ζωντανές τις ελπίδες για την πρόκριση στη ρεβάνς.

Χειρότερος από το 2012

Η ουσία όμως παραμένει. Ο ΠΑΟΚ του 2014 όφειλε να έχει αλλάξει εντελώς επίπεδο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ του 2012. Όφειλε να παλεύει για την είσοδο του στους ομίλους του Champions League. Όφειλε να πλησιάζει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Όφειλε να έχει αφήσει πίσω του τον Παναθηναϊκό. Όφειλε να έχει φτιάξει έναν δυνατό αγωνιστικό κορμό. Για να μην πω ότι όφειλε να έχει λύσει το πρόβλημα των χρεών του και να έχει δρομολογήσει το γηπεδικό.

Τι από τα παραπάνω συνέβη; Απολύτως τίποτα. Ο ΠΑΟΚ του 2014 ίσως να είναι χειρότερος από τον ΠΑΟΚ του 2012. Η απόσταση από τον Ολυμπιακό μεγάλωσε. Ο Παναθηναϊκός, με λιγότερα λεφτά και καλύτερη οργάνωση, πέρασε και πάλι ξεκάθαρα μπροστά. Τη δεδομένη στιγμή, νομίζω ότι και ο Αστέρας Τρίπολης υπερέχει. Αγωνιστικός κορμός δεν υπάρχει, το ρόστερ έχει τεράστιες ποιοτικές ελλείψεις και ο κόσμος τσακώνεται στα ραδιόφωνα και στα αθλητικά sites για το αν φταίει ο Βρύζας, ο Ζαγοράκης, ο Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο κακός μας ο καιρός.

Η... Παναγιά του Άγγελου

Μέσα σε όλα αυτά, επέστρεψε ένας τεχνικός με νοοτροπία, γλώσσα, συμπεριφορά περισσότερο παρωχημένη κι από τη χωρίστρα του Μπάμπη Τεννέ. Και χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες χαίρονται και λένε σε όλους τους τόνους ότι αυτός, ο Άγγελος Αναστασιάδης δηλαδή, αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για κάτι καλό!

Μπορεί πράγματι ο Άγγελος να φτιάξει τελικά ένα αξιοπρεπές σύνολο. Αλλά αν το καλοκαίρι του 2012 μου λέγατε ότι σε δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ θα έβλεπε ως σανίδα σωτηρίας έναν προπονητή που άφησε την ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της με την... Παναγιά για αναπληρωματικό στόπερ, θα σας μιλούσα για κατάντια.

Το ίδιο μου έρχεται να πω και τώρα. Θα συγκρατηθώ, επειδή δεν μου αρέσει η απαξίωση στο ξεκίνημα της χρονιάς. Θα πω μόνο ετούτο: Όταν αναλάμβανε ο Ιβάν Σαββίδης πίστευα ότι το λαμπρό μέλλον του "δικεφάλου" θα χτιζόταν με λεφτά και πάνω σε υγιείς, ποδοσφαιρικές βάσεις. Όχι σε λιτανείες και ευχέλαια...

Διαβάστε ακόμη

Ζίμπρου-ΠΑΟΚ 1-0 (VIDEO)

Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες

Κουμπάρεβ: "Για το καλύτερο στην Τούμπα"

Αναστασιάδης: "Θα μας βρίσουν, αλλά θα περάσουμε"

Ο Νοστράδαμος και το... Άγιο Όρος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK