Make it or break it

Ο Ολυμπιακός των υπερβάσεων και της ανταμοιβής για τον Χάινς και τον Λο, λογικά πρέπει από σήμερα να ανακοινώσει την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη. Μία κι…έξω. Τα δεδομένα είναι γνωστά, ο αρχηγός ζητάει το ίδιο ποσό με την φετινή σεζόν για μία τριετία.

Make it or break it

Τα πράγματα κύλησαν ακριβώς όπως τα υπολόγιζαν οι δύο πλευρές καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν την διαπραγμάτευση με Χάινς και Λο, αφήνοντας για το τέλος το θέμα του Λαρισαίου. Κάτι που και η πλευρά Σπανούλη επιθυμούσε, από την στιγμή που δεν υπήρξε ανανέωση μεσούσης της περιόδου, ώστε να έχει όλες τις προσφορές στα χέρια της, πριν καθίσει να μιλήσει με την ομάδα.

Επιστρατεύεται ακόμη και ο Μέσι!

Αν όλα τα κομμάτια του παζλ είναι στην θέση τους, δεν θα πρέπει να τεθεί ζήτημα εκτός εάν... Όταν μαζεύονται πολλά «αν» τα πράγματα μπερδεύονται και είναι σαφές ότι βάσει όσων γνωρίζουμε έως τώρα αλλά και των επίσημων τοποθετήσεων, η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή. Για παράδειγμα, η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν μπορεί να προσφέρει τα χρήματα της ΤΣΣΚΑ, μόνο τον Μέσι δεν έχει επιστρατεύσει προκειμένου να πείσει τον Σπανούλη να φορέσει τα μπλαουγκράνα. Είναι η προσέγγιση ομάδας η οποία επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει έναν αθλητή. Ακριβώς ότι έκανε, με λιγότερη δημοσιότητα και μεγάλη επιτυχία, ο Ολυμπιακός το 2010 όταν υπέγραψε τον ηγέτη του από τον Παναθηναϊκό.

Να κατανοήσει την οικονομική κατάσταση...

Στεκόμενοι μόνο στις επίσημες τοποθετήσεις, γίνεται σαφές ότι υπάρχει μία πιο σκληρή γραμμή από τους "ερυθρολεύκους" υπερτονίζοντας την ανάγκη από τον παίκτη να «κατανοήσει την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση στην χώρα».

Από την άλλη πλευρά, φαντάζει απίθανο να υπολογίζουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι την προσπάθεια για κατάκτηση της τρίτης συνεχόμενης Ευρωλίγκας, χωρίς τον άνθρωπο η απόκτηση του οποίου άλλαξε την ιστορία φέρνοντας δύο σερί ευρωπαϊκούς τίτλους μετά από 15 χρόνια αναμονής.

Ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον Σπανούλη...

Πού καταλήγουμε; Εκεί που ήμασταν πριν από λίγες ημέρες. Αν ο Ολυμπιακός θέλει τον Σπανούλη θα τον κρατήσει. Δεν είναι απίθανο όμως να έχει σχεδιάσει το μέλλον του, χωρίς τον αρχηγό του, πηγαίνοντας σε μία ακόμα πιο συγκρατημένη οικονομική πολιτική, επενδύοντας στο υπάρχον ταλέντο.

Αν πρέπει να κάνουμε μία πρόβλεψη, με την γνωστή επιτυχία που μας διακρίνει, θα λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός θα κρατήσει τον Σπανούλη.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί να επιλέξει Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης

Ελπίζει για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός "κρατάει" τον Σπανούλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK