Για την πρώτη θέση χρειάζονται μεταγραφές

Ο Σταύρος Καραΐνδρος γράφει για τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν στον ΠΑΟΚ. Αν θέλουν να τον δουν διεκδικητή του τίτλου ή αν βολεύτηκαν με το +3 και την πρώτη θέση μετά από 12 χρόνια.

Για την πρώτη θέση χρειάζονται μεταγραφές
INTIME SPORTS

Η ιστορία του αγώνα με τον ΟΦΗ γράφτηκε σε 45 λεπτά και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο άπαντες στον ΠΑΟΚ είχαν την χρονική άνεση να σκεφτούν για το ταβάνι της εφετινής ομάδας και το κατά πόσο θέλουν πράγματι να χτυπήσουν το πρωτάθλημα.

Αν στόχος τους ήταν να ανέβουν στην πρώτη θέση για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια τότε η χρονιά για τον ΠΑΟΚ τελείωσε. Αν στόχος τους ήταν ο Δικέφαλος να πάει ως πρωτοπόρος στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής τότε δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουν τον κόσμο με ελπίδες. Αν, όμως, στόχος είναι να κρατηθεί η ομάδα ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο και να μπορέσει να βγάλει εις πέρας τις τρεις διοργανώσεις, τότε χρειάζεται επειγόντως (μεταγραφική) ενίσχυση.

Σημασία έχει το μετά

Ο Γενάρης δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται. Το +3 μπορεί να γίνει μηδέν, μπορεί να γίνει +6, μπορεί να παραμείνει ως έχει. Ο ΠΑΟΚ μόνο κερδισμένος θα φύγει την επόμενη Κυριακή από το Καραϊσκάκη και σίγουρα θα είναι ζωντανός για τον τίτλο και την 6η αγωνιστική. Τι θα γίνει, όμως, την 7η; Την 8η; Την 16η; Θα έχει ο Δικέφαλος τις λύσεις για να συνεχίσει να έχει στα σχοινιά τον Ολυμπιακό και να κάνει την υπέρβαση; Ή άπαντες θα περιμένουν από τον Αναστασιάδη να βγάζει άσους από τα μανίκια και να παλεύει με τη σωστή διαχείριση των παικτών για να τους έχει φρέσκους; Κι έχει η Παναγιά...

ΥΓ: Ο ΟΦΗ δεν έχει τόσο κακή ομάδα για να δέχεται τέσσερα γκολ σε 45 λεπτά και σίγουρα δεν έχει τόσο κακή ομάδα για να έχει μόλις 6 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές. Ο Γκατούζο έχει πιάσει τον παλμό των Κρητικών και τους έχει κερδίσει με τις "βροντερές" δηλώσεις του και τον συναισθηματισμό που βγάζει. Μέχρι στιγμή, όμως, κάτι το διαφορετικό δεν έχει δώσει στην ομάδα και όσο κι αν θέλει να είναι ασπίδα προστασίας σε κάθε κριτική ή γκρίνια, σύντομα θα χρειαστεί κι ο ίδιος ασπίδα προστασίας αν τα αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα δεν διαφοροποιηθούν.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 (VIDEOS)

Αναστασιάδης: "Θέλω να είμαστε πρώτοι το Μάιο. Τώρα δεν μου λέει τίποτα"

Μακ: "Τώρα είμαστε καλύτεροι του Ολυμπιακού"

Γκατούζο: "Εγώ φταίω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK