Ο Παράσχος που δεν ξέρει τι σημαίνει... ΟΑΕΔ, γράφει ιστορία!

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες των ελληνικών πάγκων ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ιστορικού Απόλλωνα. Πρόκειται για τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος από το '93 μέχρι σήμερα δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς δουλειά και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο εγχώριο ποδόσφαιρο.

Ο Παράσχος που δεν ξέρει τι σημαίνει... ΟΑΕΔ, γράφει ιστορία!

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε πως την τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει ο 65χρονος, Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός προπονεί από το μακρινό 1993 και σχεδόν καμία σεζόν δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά. Έχει συμβεί την ίδια χρόνια να αλλάξει τρεις ομάδες. Ήταν το 2010 όταν ο Παράσχος πέρασε από ΠΑΣ, Ξάνθη, Πανιώνιο...

Αναλαμβάνοντας τον Απόλλωνα, ο Γιώργος Παράσχος ξεκινάει την 19η δουλειά του σε ελληνικό κλαμπ. Ουδείς συνάδελφος του έχει πετύχει κάτι ανάλογο. Και δεν μετράμε στο συγκεκριμένο στατιστικό ότι υπήρξαν ομάδες που εμπιστεύτηκαν τον Θεσσαλονικιό, με μόνιμη κατοικία στην Καστοριά, δύο φορές!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Στην τεράστια προπονητική καριέρα ανά την Ελλάδα συναντούμε και το εξής παράδοξο, βλέποντας το βιογραφικό του Γιώργου Παράσχου. Τα καλύτερά του χρόνια ως ποδοσφαιριστής, ο 65χρονος τα έκανε με τη φανέλα της Καστοριάς, κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο το 1980.

Προπονητικά, όμως, την ομάδα που υπηρέτησε για σχεδόν μία δεκαετία δεν ανέλαβε ποτέ...

Αντιθέτως, κατάφερε να προπονήσει τον ΠΑΟΚ, στον οποίο έπαιξε από το 1971 μέχρι το 1974 για μόλις τέσσερις μήνες το 2007, αφού η διοίκηση των Θεσσαλονικέων είχε αποφασίσει να φέρει στην Τούμπα τον Φερνάντο Σάντος.

Από εδώ και πέρα αναμένουμε την πορεία που θα ακολουθήσει ο Απόλλωνας με τον Παράσχο στο... τιμόνι, και φυσικά αν κάποια στιγμή φύγει ο Έλληνας τεχνικός, ποια θα είναι η επετειακή 20η ομάδα που θα αναλάβει στην καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK