"Δεν έγινε αβάντα σε κανέναν"

Στο περιθώριο της παρουσίασης των ενεργειών εταιρικής ευθύνης της Super League, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν για τις ημερομηνίες των πλέι οφ και τον τελικό Κυπέλλου.

"Δεν έγινε αβάντα σε κανέναν"

"Υπάρχει παρανόηση. Είναι διαχρονικό αίτημα της Λίγκας ο τελικός Κυπέλλου να πραγματοποιείται μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Για να μην υπάρχει μεγάλο διάστημα αποχής των ομάδων από επίσημα ματς. Πέρυσι το καταφέραμε. Εφέτος, παρά το ότι τέθηκε έγκαιρα στην Ομοσπονδία, δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί το αίτημα μας.

Ο τελικός Κυπέλλου καθορίζεται από την Ομοσπονδία. Υπήρχαν πέντε ομάδες που απέστειλαν επιστολές για να αρχίσουμε νωρίτερα τα πλέι οφ. Εκεί μας έδωσε λύση η Ομοσπονδία, που μας επέτρεψε να το κάνουμε έτσι. Όμως, υπήρχε διαφορετική άποψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είχαμε ομοφωνία. Έτσι υποχρεωτικά ορίστηκαν τα πλέι οφ μετά τον τελικό Κυπέλλου. Δεν έγινε αβάντα στον "Α", ούτε αβάντα στον "Β". Είμαι ενοχλημένος γιατί θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί", είπε χαρακτηριστικά ο Μώραλης.

Γ. Ντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK