"Χρυσάφι" Ζοτς για Γουαναμέικερ

Ο Μπράντλι Γουαναμέικερ, που ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, φαίνεται πως καταλήγει στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς.

"Χρυσάφι" Ζοτς για Γουαναμέικερ

Ο Μπράντλι Γουαναμέικερ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όχι λόγω των εφετινών του εμφανίσεων στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μπάμπεργκ -πόσο μάλλον αυτών στους τελικούς της γερμανικής λίγκας- αλλά λόγω Ολυμπιακού που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Για να ξέρετε, ο Γουαναμέικερ είχε σε 24 αγώνες στην εφετινή Ευρωλίγκα 12.2 πόντους μέσο όρο με 48.1% δίποντα, 36.4% τρίποντα και 77.5% βολές.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ "KILL BILL"

Ο 26χρονος Αμερικανός (1.93μ.) ήταν για τον Σφαιρόπουλο ο ιδανικός παρτενέρ του Βασίλη Σπανούλη, ο άνθρωπος που θα διάβαζε τις αντίπαλες άμυνες και θα άνοιγε το δρόμο στον "Kill Bill" και τους συμπαίκτες του για το εύκολο καλάθι. Λέμε "ήταν", γιατί πλέον ο παίκτης απομακρύνεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψουν δίνοντας μεγάλη μάχη για να τον φέρουν στο λιμάνι.

Παρένθεση. Για τον Γουαναμέικερ είχαν εκφράσει ενδιαφέρον σχεδόν οι... μισές ομάδες της Ευρωλίγκας. Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και Μακάμπι ήταν κάποιες εξ αυτών που ήθελαν να αποκτήσουν τον συμπαίκτη του Νίκου Ζήση στη Μάμπεργκ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες άλλη ομάδα φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον Αμερικανό κι αυτή είναι η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι πρωταθλητές Τουρκίας θέλουν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ζοτς που τον θέλει στο ρόστερ για τον ίδιο ακριβώς λόγο που τον ήθελε και ο Σφαιρόπουλος -να παίξει, δηλαδή, την άμυνα που δεν παίζει ο Ντίξον- και βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο ΖΟΤΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσφέρουν συμβόλαιο στον Γουαναμέικερ με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό άκρως ελκυστικό για να τον κάνουν να πει το "ναι" και να "μετακομίσει" στην Τουρκία. Βέβαια, δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι που θα κάνει τον παίκτη να απαντήσει θετικά. Είναι αυτά που θα βρει στη Φενέρ, με τον κορυφαίο Ευρωπαίο προπονητή στον πάγκο, με πρωταγωνιστικό πλάνο και για τη νέα χρονιά και φυσικά βλέψεις για ακόμα μία παρουσία σε Final-4.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Ομπράντοβιτς φαίνεται πως κερδίζει τη μεγάλη μάχη για τον 26χρονο γκαρντ και η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να κάνει μία σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της, την ώρα που υπάρχει γενικότερος μεταγραφικός οργασμός ενόψει της νέας σεζόν, με υψηλά μπάτζετ (από Τουρκία, Ρωσία και Ισπανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρωταθλητής ο Ζήσης με την Μπάμπεργκ
Κούπα για Ομπράντοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK