Mεγαλώνει η δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ για το Γουδή

Στο κυβερνών κόμμα η απουσία ενημέρωσης για τα κυβερνητικά σχέδια για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή έχει αρχίσει και ενοχλεί ιδιαίτερα. Θέλουν άμεσα συνάντηση με τον Βασιλειάδη.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ (Eurokinissi Sports)
goudi 620 EUROKINISSI SPORTS

Εχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από τότε που διέρρευσαν στον Τύπο τα κυβερνητικά σχέδια για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή (και όχι μόνο) και στον ΣΥΡΙΖ Α περιμένουν ακόμη επίσημη ενημέρωση.

Το τμήμα αθλητισμού του κυβερνώντος κόμματος συνεδρίασε την Πέμπτη με ακριβώς αυτήν την ατζέντα στην ημερήσια διάταξη. Τι μέλλει γενέσθαι μ' αυτό το ζήτημα αλλά τα θέματα του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ.

Αποφασίστηκε λοιπόν να δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα επιχειρήσει να δει τον Γιώργο Βασιλειάδη όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να διαπιστώσουν ποιες είναι ακριβώς οι κυβερνητικές θέσεις.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι η δυσφορία για τη μη ενημέρωση όλες αυτές τις ημέρες μεγαλώνει όσο περνούν τα 24ώρα και τα αρμόδια όργανα παραμένουν στο...σκοτάδι. Οπως και οι επί μέρους διαφωνίες, κυρίως σε ότι αφορά το Γουδή.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK