Οσμή… αλλαγών στην ΕΠΟ

Κάτι παραπάνω από έντονη είναι τα τελευταία 24ωρα η φημολογία ότι στις τάξεις της ΕΠΟ επεξεργάζονται θεαματικές αλλαγές προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα, ένα περίπου μήνα πριν περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα οι εμπλεκόμενοι της έρευνας της αθλητικής εισαγγελίας περί πιθανής ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Οσμή… αλλαγών στην ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, αναμένεται να υπάρξει αλλαγή στο προεδρείο της ομοσπονδίας: ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, θα «υποβιβαστεί» σε β’ αντιπρόεδρο και την ίδια στιγμή, ο νυν β’ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, θα πάρει τη θέση του Παπακωνσταντίνου ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο Βούρβαχης είναι πρόσωπο που σύμφωνα με όσα λέγονται στο παρασκήνιο, προαλείφεται για να είναι ο επόμενος πρόεδρος στην ομοσπονδία.

Σε προχωρημένο στάδιο, εξάλλου, φαίνεται να βρίσκονται και οι συζητήσεις γύρω από την επόμενη μέρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και το μοντέλο διοίκησής της. Και ενώ στην αρχή ακουγόταν ως ανέκδοτο η έλευση ξένου αρχιδιαιτητή, τώρα συζητιέται σοβαρά! Επιδιώκει, μάλιστα, η ομοσπονδία, να εκχωρήσει ευθύνες και αρμοδιότητες στις δύο επαγγελματικές λίγκες, μήπως με αυτό τον τρόπο… πάψουν κάποιες ΠΑΕ να της σούρουν τα εξ αμάξης μετά από κάθε φαλτσοσφύριγμα.

Γενικότερα και πέραν του τι θα γίνει με τον ξένο αρχιδιαιτητή, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στη σύνθεση της ΚΕΔ, με τους Μπριάκο και Δούρο να θεωρούνται από πολλούς τελειωμένοι…

Όσον αφορά τον πίνακα διαιτητών της Super League, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα υπάρξει μείωση στον αριθμό τους. Από τους 30 που τελείωσαν το πρωτάθλημα 2013-14 (έχει ήδη αποχωρήσει ο Κάκος), υπολογίζεται ότι στους νέους πίνακες θα είναι 23. Όσον αφορά στα ονόματα που ακούγεται ότι θα… πάνε σπίτι τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να καρατομηθεί ακόμα και διεθνής διαιτητής, καθώς επίσης και διαιτητές που κατά καιρούς έχουν προκαλέσει διαμαρτυρίες από ομάδες, είτε δικαίως είτε αδίκως…

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK