Ο Ρανιέρι και η Ναντ δεν είναι προτεραιότητα για Δώνη...

Η Ναντ είναι η ομάδα που εκδήλωσε τελευταία το ενδιαφέρον να συνεργαστεί με τον Τάσο Δώνη τη νέα σεζόν. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι και η ομάδα του όμως θα πρέπει να περιμένουν.

Ο Ρανιέρι και η Ναντ δεν είναι προτεραιότητα για Δώνη...

O Κλαούντιο Ρανιέρι και η Ναντ μπορεί να θέλουν διακαώς τη συνεργασία με τον Τάσο Δώνη για την εφετινή σεζόν, ωστόσο η Γιουβέντους, ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Ελληνα άσου, έχει άλλες προτεραιότητες.

Από το Contra.gr και το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" του Ευάγγελου Μίχου μάθατε πριν από λίγες ημέρες για την πρόταση της Στουτγκάρδης που ασχολείται επισταμένως με τον παίκτη εδώ και αρκετούς μήνες.

Για τον Δώνη υπάρχουν όμως και άλλες προτάσεις τις οποίες η Γιουβέντους αυτές τις ημέρες μελετά για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση τόσο για την ίδια όσο και τον ποδοσφαιριστή. Προτάσεις που περιλαμβάνουν αρκετά χρήματα τόσο για την ομάδα όσο και για τον Ελληνα άσο, χρήματα σαφώς περισσότερα από αυτά που είναι σε θέση να προσφέρει η Ναντ.

Προφανώς στις μεταγραφές ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Προσώρας όμως η ομάδα του Ρανιέρι και η προσφορά της δεν συγκινούν ιδιαίτερα τη "Γιούβε".

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK