Χίμκι, ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟ για Καλάθη

Ο περιζήτητος Νικ Καλάθης αρχίζει να προσελκύει προτάσεις. Μια εξ αυτών από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία επιχειρεί να κάνει το μεγάλο κόλπο και να τον βάλει δίπλα στον Σβεντ. Το ποσό που του προσφέρει ετησίως "ζαλίζει"...

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
Νικ Καλάθης EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του στη μάχη της υπογραφής του Νικ Καλάθη, όπως προκύπτει από μανατζερικές πηγές. Τα 6.5 εκατομμύρια για τα επόμενα τρία χρόνια είναι μια σούπερ πρόταση για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς. Τον διεκδικούν όμως κι άλλες.

Η πρώτη που... εμφανίστηκε στον ορίζοντα είναι η ρωσική Χίμκι. Οι Μοσχοβίτες, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο τιμόνι τους για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη και εξασφαλισμένη θέση στην Ευρωλίγκα, κυνηγούν την αγωνιστική υπέρβαση πιστεύοντας -δικαίως- ότι αν βάλουν τον ομογενή πόιντ γκαρντ δίπλα στον Αλεξέι Σβεντ θ' αλλάξουν αυτομάτως επίπεδο και θα γίνουν διεκδικητές του τροπαίου στην Ευρωλίγκα.

Σ' αυτήν τους την προσπάθεια τα πόσα δίνουν στον Καλάθη έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Τρία εκατομμύρια το χρόνο! Επί της ουσίας του προσφέρουν το "χρυσό" συμβόλαιο του Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη με 3.2 εκατ.!

Όλα αυτά τη στιγμή που σφράγισαν για την επόμενη διετία την παραμονή του Άντονι Γκιλ, του βασικού 4αριού τους! Αν τον πείσουν, πηγαίνουν για μεγάλα πράγματα. Αν όχι, δεν θα έχουν χάσει τίποτα.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός αδημονεί για την απάντησή του, αφού από τη δική του απόφαση θα εξαρτηθεί όλος ο υπόλοιπος σχεδιασμός. Όπως η επιλογή σέντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK