Όταν ο Αντετοκούνμπο ήταν σημαιοφόρος στην 25η Μαρτίου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτή τη στιγμή ο πιο αναγνωρίσιμος Έλληνας αθλητής στον κόσμο. Κι όμως πριν μερικά χρόνια σαν σήμερα, είχε ακούσει... πολλά όταν παρέλασε κρατώντας την ελληνική σημαία (PHOTOS)!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, March 8, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts during the first half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Wednesday, March 8, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Έχει καταφέρει μέσα σε τρία χρόνια στο ΝΒΑ να γίνει σταρ. O Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο και το απολαμβάνει. Μαζί του κι εμείς.

Πριν μερικά χρόνια σαν σήμερα (25/3) ο νυν παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς είχε μια τελείως διαφορετική ζωή.

Για την ακρίβεια το 2013 τον είχαμε δει να κάνει παρέλαση κρατώντας την ελληνική σημαία στην περιοχή του Ζωγράφου με τη φωτογραφία του να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τα σχόλια τότε, με τα σχόλια που λαμβάνει σήμερα απέχουν πολύ...

Όταν ο Αντετοκούνμπο ήταν σημαιοφόρος στην 25η Μαρτίου
Όταν ο Αντετοκούνμπο ήταν σημαιοφόρος στην 25η Μαρτίου

Από μικρός όμως είχε δείξει πως η ελληνική σημαία του πηγαίνει. Τον είχαμε δει μάλιστα σε φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα του, ντυμένο τσολιά να κρατάει με περηφάνια τη "γαλανόλευκη".

Όταν ο Αντετοκούνμπο ήταν σημαιοφόρος στην 25η Μαρτίου

Και δεν αλλάζει τις συνήθειές του μέχρι σήμερα. Σέβεται σε τέτοιο βαθμό τη σημαία της Ελλάδας που ούτε να υπογράψει επάνω της δεν δέχεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK