"Μπάρτσα, μην ακούς τον Παπανικολάου"

Παραδοχή για την Μπαρτσελόνα; Ένας δημοσιογράφος της γράφει στο twitter και όχι στο Μέσο του ότι οι Καταλανοί πρέπει να πάρουν πίσω τον Παπανικολάου.

"Μπάρτσα, μην ακούς τον Παπανικολάου"

Καταλανός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα καλεί τη διοίκηση του συλλόγου να μην... υπακούσει στην επιθυμία του Κώστα Παπανικολάου για επιστροφή στον Ολυμπιακό και να τον πάρει πίσω στη Βαρκελώνη.

Ο Χοσέ Ιγνάθιο Ουγκέτ έκανε δύο tweets στα οποία εξήγησε ότι οι "μπλαουγκράνα" θα πρέπει να ισοφαρίσουν την προσφορά των "ερυθρολεύκων" και να ανακτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη, βάσει του όρου που είχε υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών και ο οποίος επέτρεψε στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ να μετακινηθεί στο NBA το καλοκαίρι του 2014.

"Το ότι ο Παπανικολάου προτιμάει τον Ολυμπιακό δεν θα έπρεπε να επηρεάσει την απόφαση της Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης είχε δεχτεί αυτό τον όρο και χάρη σε αυτόν τον όρο η Μπαρτσελόνα του επέτρεψε να μην σεβαστεί το συμβόλαιο του και να πάει στο NBA", υποστηρίζει ο Ουγκέτ στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ουγκέτ ήταν ο δημοσιογράφος της "Mundo Deportivo" ο οποίος εκτιμούσε ότι ο Παπανικολάου βρισκόταν " με το ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα" τη Δευτέρα και ότι οι Καταλανοί θα κινούταν για την απόκτησή του.

Το πρωί της Τρίτης, πάντως, η ιστοσελίδα επικαλείται ελληνικά δημοσιεύματα και γράφει ότι η Μπαρτσελόνα θα επιτρέψει στον παίκτη να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τάσος Μαγουλάς: Παπανικολάου-Ολυμπιακός: Διορθώνοντας δύο λάθη

News 24/7

24MEDIA NETWORK