Ο Λοτζέσκι δεν ξέχασε κανέναν: ούτε τους αντίπαλους οπαδούς

Μέσω instagram επικοινώνησε την ψυχολογική κατάστασή του πριν και μετά τα μαντάτα για τον τραυματισμό του ο Ματ Λοτζέσκι, δηλώνοντας ευλογημένος που γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο Λοτζέσκι δεν ξέχασε κανέναν: ούτε τους αντίπαλους οπαδούς

Ο Ματ Λοτζέσκι αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει προς τα έξω όλα όσα πέρασαν από το μυαλό του από τη στιγμή που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι εκείνη που έμαθε για το μέγεθος της ζημιάς. Είχε προσπαθήσει να προετοιμάσει τον εαυτό του για τα χειρότερα, όσο δύσκολο κι αν ήταν αυτό, αλλά οι προσευχές οικείων, φίλων και αγνώστων έπιασαν τόπο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το απόγευμα του Σαββάτου έγραψε στο instagram τις σκέψεις του: " Αισθάνθηκα τόσο πολλή αγάπη απ' όταν τραυματίστηκα που ένιωσα την ανάγκη να πω ένα ευχαριστώ σε όσους μου τηλεφώνησαν, μου έστειλαν μήνυμα, σχολίασαν και εξέφρασαν τις καλύτερες ευχές τους για την υγεία μου.

Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω αρκετά τι ένιωσα από τους συμπαίκτες μου, το τιμ, την οικογένεια, τους φίλους και τους φιλάθλους. Κάποιοι ήταν από ομάδες αντίπαλες του Ολυμπιακού. Αυτή η αγάπη δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Περιμένοντας τα αποτελέσματα και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου πνευματικά για έναν τραυματισμό πολύ χειρότερο, σε κάνει να σκεφτείς. Πιστεύω πραγματικά πως καθετί συμβαίνει για κάποιον λόγο. Για κάποιον λόγο ήμουν τυχερός και δεν ξέρω γιατί. Όπως και να 'χει, ανυπομονώ να βρεθώ ξανά με τους συμπαίκτες μου αργά ή γρήγορα. Ευχαριστώ τους πάντες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK