Ο Χάντερ, η απίστευτη πρόταση της Ρεάλ και ο Ολυμπιακός

Η τρελή πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Οθέλο Χάντερ, το αρχικό "ναι" του παίκτη και το πρόβλημα με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Χάντερ, η απίστευτη πρόταση της Ρεάλ και ο Ολυμπιακός

Πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Οθέλο Χάντερ έχει πει το πρώτο "ναι" στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και από το καλοκαίρι θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: οι Μαδριλένοι έχουν πολιορκήσει κι άλλη φορά τον 30χρονο παίκτη του Ολυμπιακού. Τις προηγούμενες φορές η απάντηση του Χάντερ ήταν αρνητική, ωστόσο η νέα βελτιωμένη προσφορά των -εν ενεργεία μέχρι την Κυριακή- πρωταθλητών Ευρώπης φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεάλ προσφέρει στον Αμερικανό συμβόλαιο διετούς διάρκειας, (με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο) ύψους 2 εκ. ευρώ (1 εκ. για κάθε έτος), προσφορά αν μη τι άλλο ελκυστική. Ο Χάντερ έχει δείξει πρόθεση να απαντήσει θετικά και ουσιαστικά το θέμα θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού είναι απόλυτα συγκεντρωμένος εκεί.

Ο Αμερικανός σέντερ τιμά το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό και θα ήθελε να μείνει, αλλά η περίπτωσή του είναι ιδιάζουσα, αφού η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και οι περιορισμοί που υπάρχουν με τις μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό, έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στον παίκτη που συντηρεί την οικογένειά του στην Αμερική.

Εξάλλου, στον Ολυμπιακό λένε τα καλύτερα λόγια για τον Αμερικανό σέντερ και τον επαγγελματισμό του, αλλά και ο ίδιος είναι άκρως ευχαριστημένος από τη συνεργασία. Η πρόταση, όμως, της Ρεάλ μπορεί να χαρακτηριστεί "εξωφρενική" για να πεις "όχι".

Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Το συμβόλαιο Σπανούλη, ο Γκιστ και οι μεταγραφές του ΠΑΟ"
Ο Ντιλέινι και το παρασκήνιο με τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK