"Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζεμπούρ"

Ο τουρκικός Τύπος προχωράει ακόμη περισσότερο το φλερτ της Μπούρσασπορ με τον Ράφικ Τζεμπούρ και μάλιστα γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία με τον Αλγερινό διεθνή επιθετικό!

"Συμφώνησε με Μπούρσασπορ ο Τζεμπούρ"
INTIME SPORTS

Για δεδομένη συμφωνία μεταξύ της Μπούρσασπορ και του Ράφικ Τζεμπούρ κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος! Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες για το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών ήταν συνεχόμενα, ωστόσο η ιστοσελίδα " www.fanatik.com.tr " προχωράει ακόμη περισσότερο το θέμα και υποστηρίζει πως οι "αλιγάτορες" θα είναι η νέα επαγγελματική στέγη του Αλγερινού διεθνή στράικερ.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας έρχεται δύο μέρες μετά τα σενάρια πως η Ρουμπίν Καζάν μπήκε "σφήνα" στην υπόθεση του Τζεμπούρ και το έντονο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ, ενώ εντύπωση κάνει το γεγονός πως οι Τούρκοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως ο "τρομοκράτης" συμφώνησε να μετακομίσει στην Μπούρσα ως ελεύθερος παίκτης!

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει επανειλημμένως διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν τον Τζεμπούρ να μην δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας πως ο 30χρονος επιθετικός θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αυστρία προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπούρσασπορ.

Οι Τούρκοι λοιπόν εμφανίζονται απόλυτα βέβαιοι πως ο Τζεμπούρ θα συνεχίσει την καριέρα του στους "αλιγάτορες" και απομένει να δούμε αν θα επαληθευτεί η σιγουριά τους.

Σημειώνεται πάντως ότι στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως δεν έχουν λάβει καμία πρόταση για τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK