Τα δεδομένα για τον Νταβίδ Φουστέρ. Γιατί δεν ανανεώνει...

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τη συνάντηση του Πιερ Ισά με τους δημοσιογράφους. Ηταν 23 Μαρτίου, όταν ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε αναφερθεί, μεταξύ πολλών άλλων, στο θέμα του Νταβίδ Φουστέρ.

Τα δεδομένα για τον Νταβίδ Φουστέρ. Γιατί δεν ανανεώνει...

"Είναι θέμα χρόνου να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Αν θέλει να κλείσει την καριέρα του εδώ", ήταν οι χαρακτηριστικές κουβέντες του για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ισά, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το θέμα θεωρείται από τα "εύκολα", αφού θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Πειραιά.

Μάλιστα, σε όλες τις συζητήσεις οι "ερυθρόλευκοι" τονίζουν δεξιά και αριστερά ότι ο Φουστέρ είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Βαγγέλη Μαρινάκη (αλλά και των φιλάθλων), είναι υπόδειγμα επαγγελματία και χαρακτήρα και το θέμα θα τελειώνει.

Ωστόσο, από εκείνες τις δηλώσεις του Πιερ Ισά έως και σήμερα έχει περάσει αρκετός καιρός ώστε να γεννούνται εύλογα ερωτήματα για το γιατί ο Φουστέρ δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο και να μπει μια τελεία στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός παίκτης παίρνει 650.000 ευρώ το χρόνο και θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό με τα ίδια χρήματα, ενώ φυσικά δεν θα έλεγε "όχι" αν έπαιρνε και κάτι παραπάνω ως ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά του στον σύλλογο.

Επίσης, άξιο αναφοράς -και σημαντικό στοιχείο- είναι ότι ο Φουστέρ θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα (τα παιδιά του πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο) και δείγμα της αγάπης του για τη χώρα μας είναι το γεγονός πως το ένα του παιδί το έχει βαφτίσει Νικόλα, ενώ και στο δεύτερο παιδί του επιθυμεί να του δώσει ελληνικό όνομα.

Τέλος, σημαντικό είναι και το γεγονός πως ο Ισπανός διαθέτει δίπλωμα προπονητικής, όπερ σημαίνει πως όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε ένα ποδοσφαιρικό πόστο στον Ολυμπιακό.

Το θέμα, όμως, είναι ότι μία υπόθεση που θεωρείται από τις "εύκολες" και "δεδομένες", παραμένει στον "αέρα" και δεν ολοκληρώνεται. Αυτό είναι λογικό να γεννά ερωτήματα, χωρίς φυσικά αυτό απαραιτήτως να σημαίνει ότι θα χαλάσει. Ωστόσο, όσο δεν τελειώνει τόσο θα συνεχίσει να απασχολεί την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα. Ιδωμεν...

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK