Επέστρεψε ο εφιάλτης για τον Λουτσιάνο

Πέρασαν 25 μήνες από το μοιραίο λάθος να συνεχίσει λόγω... πάθους το ντέρμπι κόντρα στην Σάντος ενώ είχε υποστεί ρήξη χιαστών και ο εφιάλτης για τον Λουτσιάνο επιστρέφει με σοβαρούς φόβους για τον ίδιο τραυματισμό!

Επέστρεψε ο εφιάλτης για τον Λουτσιάνο
luciano corinthians

" Άκουσα ένα κρακ. Πονάω πολύ τώρα, όμως ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αν ο Θεός το θέλει, δεν θα έχω τίποτα σοβαρό" , είχε δηλώσει στις 20/8/2015 ο Λουτσιάνο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου Σάντος - Κορίνθιανς για το κύπελλο Βραζιλίας.

Δυστυχώς για τον ίδιο η απόφαση του να συνεχίσει το παιχνίδι μετά τον τραυματισμό που υπέστη αποδείχθηκε λανθασμένη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βάγκνερ Λοβ πέρασε στη θέση του και ο άσος του Παναθηναϊκού αναγκάστηκε να μείνει στα... πιτς για επτά μήνες λόγω ρήξης χιαστών στο γόνατο!

Τον Μάρτιο του 2016 επέστρεψε στη δράση, όπως όμως ανέφεραν τότε στην Βραζιλία, είχε χάσει κάποια από τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει όπως η ταχύτητα του.

ΞΑΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Fast Forward στις 20/9/2017. Ο Λουτσιάνο προσπάθησε να κυνηγήσει την μπάλα μετά από απόκρουση του Μπόζοβιτς σε τετ-α-τετ του Χατζηγιοβάνη, όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Το γόνατο του γύρισε και ο Βραζιλιάνος κατάλαβε αμέσως πως είχε υποστεί ζημιά.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγo για ρήξη χιαστών κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τη διαφορά πως τελικά έχει πειραχτεί και ο μηνίσκος. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Λουτσιάνο θα απουσιάσει για τουλάχιστον πέντε μήνες και... βλέπουμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK