Οι ξενύχτηδες, οι ηλιοθεραπείες και οι ομάδες που πήραν τα μέτρα τους

Παίκτες ομάδων που ξενυχτούν, πηγαίνουν για μπάνιο την επόμενη ήττας και οι ΚΑΕ που πήραν, πλέον, τα μέτρα τους.

Οι ξενύχτηδες, οι ηλιοθεραπείες και οι ομάδες που πήραν τα μέτρα τους

Πολύς λόγος γίνεται για τους ξενύχτηδες, με αφορμή τα όσα έγιναν με Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μπασκετμπολίστες (όπως και ποδοσφαιριστές) κυκλοφορούν στην αθηναϊκή νύχτα και είναι τα αγαπημένα παιδιά των μαγαζιών (βλέπετε, είναι οι μόνοι με... φρέσκο χρήμα στην Ελλάδα της κρίσης)

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί "πράσινοι" έχουν κάνει... δεύτερο σπίτι τους γνωστό μαγαζί στα βόρεια προάστια και κινούνται σε... "κούφιες" μέρες. Το ίδιο ισχύει και για "ερυθρόλευκους" παίκτες που κάνουν και αυτοί τις βολτούλες τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό Έλληνα νεαρού παίκτη, ο οποίος έχει μείνει πίσω αγωνιστικά με τα νυχτοπερπατήματά του και -εύλογα- προκαλεί απορίες με την σεζόν που (δεν) έχει κάνει εφέτος με την ομάδα του.

Πριν το περιστατικό με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, στις ομάδες έφτασαν πολλές πληροφορίες και άρχισαν να παίρνουν τα μέτρα τους.

Θυμίζουμε πως μετά το ματς με τη Μπασκόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και με 3-0 έμεινε εκτός Final-4 Ευρωλίγκας, κάποιοι "πράσινοι" παίκτες βρέθηκαν σε γνωστή και αν μη τι άλλο πολυσύχναστη παραλία των νοτίων προαστίων, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, την επόμενη μέρα και χαλάρωναν κάνοντας μπάνια.

Ε, το ίδιο έγινε και με Σέρβους παίκτες της ΑΕΚ, την επόμενη μέρα της εντός έδρας ήττας από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της Basket League. Σχεδόν 24 ώρες μετά τη "σκούπα", βρέθηκαν στην ίδια παραλία και έκαναν την ηλιοθεραπεία τους.

Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξενύχτια, θηλυκές παρουσίες και μπουζούκια

News 24/7

24MEDIA NETWORK