Ψάχνεται για Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός

Την περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνες εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός.

Ψάχνεται για Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του μέσου που θα τον ενισχύσει και κοιτάζει την εγχώρια αγορά, αφού εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναιτωλικό. Για τον Αργεντινό, υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ που κινήθηκε να τον "καπαρώσει" από τώρα για το προσεχές καλοκαίρι, αλλά χωρίς κάποια εξέλιξη.

Τα δικαιώματα του 24χρονου ποδοσφαιριστή ανήκουν σε ποσοστό (τουλάχιστον) 80% στην Ιντεπεντιέντε, με το συμβόλαιό του μάλιστα να λήγει στις 30 Ιουνίου του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κρούση στην ομάδα του για να μάθει τις απαιτήσεις της.

Ο Βιγιαφάνες κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Παναιτωλικού και μάλιστα στο πρόσφατο ματς της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-2, ήταν εκ των κορυφαίων.

Ο παίκτης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Αγρινίου και το "ενοίκιο" ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι "πράσινοι" ψάχνονται να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή από τώρα, οπότε όλα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις με την Ιντεπεντιέντε.

O Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Λούκας Βιγιαφάνες, αλλά ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μία δύσκολη και ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση.

Δ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υγιής και υπογράφει ο Μολέντο

Ανακοίνωσε και τον δεύτερο Βλαχοδήμο

News 24/7

24MEDIA NETWORK