Υγιής και υπογράφει ο Μολέντο

"Πράσινο φως" για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό, μετά από τις "καθαρές" ιατρικές εξετάσεις του.

Υγιής και υπογράφει ο Μολέντο
Μολέντο-Ιντερνασιονάλ

Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, με συνέπεια να δοθεί το "ΟΚ" για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο προ μηνών, ωστόσο ο εξονυχιστικός έλεγχος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και μάλιστα την Τρίτη υποβλήθηκε και σε εργομετρικές εξετάσεις στο Κορωπί.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Ιντερνασιονάλ θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του.

Το Who is who του Μολέντο

Ο Μολέντο έκανε για πρώτη φορά το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού το 2009, όταν μετακόμισε από την Ροντονόπολις στην Όντρα Βότζισλαβ, στην οποία όμως έμεινε μόλις για 6 μήνες. Λίγους μήνες αργότερα αποκτήθηκε από την δεύτερη ομάδα της Ιντερνασιονάλ και τον Ιανουάριο του 2011 προβιβάστηκε στους μεγάλους.

Τον Ιούλιο του 2013 όμως ήρθε η δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη, αυτή την φορά για χάρη της Μέταλιστ, με τους Ουκρανούς να πληρώνουν περίπου 5.000.000 ευρώ για να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο. Τελικά, έμεινε μόλις 1, έτος. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2013 είχε αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια της Μέταλιστ εναντίον του ΠΑΟΚ και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις με το δυναμικό του παιχνίδι. Το Φεβρουάριο επέστρεψε πάλι στην Ιντερνασιονάλ αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο.

Δείτε τα VIDEOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ψάχνεται για Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Μπεργκ με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Στην Ελλάδα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

News 24/7

24MEDIA NETWORK