Σίνγκλετον και Ντρέιπερ και στο βάθος Μπράμος

Μετά τον Ντρέιπερ, ο Παναθηναϊκός κινείται δυναμικά και για τον Κρις Σίνγκλετον, ενώ κοιτάζει πάντα και την περίπτωση Μπράμου.

Σίνγκλετον και Ντρέιπερ και στο βάθος Μπράμος

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως επικεντρώνει την... αγορά του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αφού μετά την περίπτωση του Ντοντέιγ Ντρέιπερ, κοιτάζει και αυτή του Κρις Σίνγκλετον.

Βέβαια, για τον Σίνγκλετον είναι γνωστό το ενδιαφέρον των "πράσινων" και δεν ακούγεται πρώτη φορά το όνομά του. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για προχωρημένες επαφές με τον Αμερικάνο πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη βάσει των "θέλω" για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Εδώ μπαίνει ένας αστερίσκος. Πριν από λίγο καιρό ο 26χρονος συμφώνησε να αγωνιστεί (ξανά μετά το 2014) στο πρωτάθλημα της Κίνας για λογαριασμό της Αξιούν. Οι υποχρεώσεις εκεί ολοκληρώνονται τον Αύγουστο, οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αφού θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Για τον Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κίνησή του και ο παίκτης είναι θετικός, αφού θέλει να παίξει ξανά στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια ανταγωνιστική ομάδα που έχει βλέψεις στην Ευρωλίγκα. Συμφωνία, όμως, δεν υπάρχει. Τουλάχιστον ακόμη. Αλλά υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Και αυτό λέει πολλά.

Το σίγουρο είναι ότι ο κυπελλούχος Ελλάδας μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Αφού πρώτα συμφώνησε με τον Αργύρη Πεδουλάκη, στη συνέχεια πάει να κλείσει τις δύο πρώτες μεταγραφές (Ντρέιπερ-Σίνγκλετον) και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στις άλλες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι ο Μάικ Μπράμος, για τον οποίο το Contra.gr έγραψε εδώ και καιρό. Μία δύσκολη περίπτωση, αλλά όχι ανέφικτη ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον θέλει.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK