Αποκλειστικό: "Χρυσάφι" από Χίμκι για Γκιστ

H Χίμκι είναι διατεθειμένη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κάνει δικό της τον Τζέιμς Γκιστ. Διαβάστε το συμβόλαιο που προσφέρει στον Αμερικανό.

Αποκλειστικό: "Χρυσάφι" από Χίμκι για Γκιστ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπελάδες για τον Παναθηναϊκό ελέω Χίμκι. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Γκιστ εξαργυρώνει τις εμφανίσεις του την εφετινή σεζόν με μία πρόταση... μαμούθ που ίσως δημιουργήσει προβλήματα στο τριφύλλι! Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά με το "τριφύλλι" με αποτέλεσμα να τραβήξει το βλέμμα της Χίμκι, η οποία θέλει να κάνει το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι διατεθειμένη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κάνει δικό της τον 29χρονο παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, η Χίμκι προσφέρει στον Γκιστ διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κάνει κατά 3.000.000 ευρώ πλουσιότερο, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο!

Προτεραιότητα του παίκτη είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό (εξάλλου έχει συμβόλαιο), ωστόσο δεν αποκλείεται ένα τόσο μεγάλο ποσό να τον βάλει σε σκέψεις. Ο ίδιος αισθάνεται μια χαρά στους "πράσινους", έχει την εμπιστοσύνη του Πεδουλάκη, αλλά όταν έρχεται μία τέτοια πρόταση με αυτά τα λεφτά είναι λογικό να μπαίνει σε... δεύτερες σκέψεις. Εφόσον κατατεθεί η πρόταση από τη ρωσική ομάδα, μένει να δούμε τη στάση του 29χρονου πάουερ φόργουορντ.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Η ρωσική ομάδα, με μπάτζετ που ξεπερνάει τα 20 εκ. ευρώ έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με το ρόστερ της. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αλεξέι Σβεντ που "λούστηκε" με... χρυσάφι. Ο 27χρονος γκαρντ αμείβεται ετησίως με 3.4 εκατομμύρια ευρώ, όντας ο παίκτης με τις καλύτερες απολαβές στην Ευρώπη την προηγούμενη σεζόν. Χρήματα που δεν είναι βέβαιο αν θα μπορούσε να βρει στις ΗΠΑ ή ακόμα και στην Κίνα.

Εκτός από τον Σβεντ, ακόμη πέντε παίκτες της Χίμκι βάζουν στις τσέπες τους πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Πρόκειται για τους Ταϊρές Ράις (2.3 εκ), Σερχέι Μόνια (1.5 εκ), Πέτερι Κόπονεν (1.5 εκ), Τζέιμς Όγκουστιν (1.2 εκ) και Ζόραν Ντράγκιτς (1 εκ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σίνγκλετον και Ντρέιπερ και στο βάθος Μπράμος
Ντράζεν Πέτροβιτς: ο προφήτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK