ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μπακασέτας με τη διοίκηση του Πανιωνίου, σηκώθηκε κι έφυγε από το γήπεδο!

Η απίστευτη αντίδραση του Τάσου Μπακασέτα όταν έμαθε ότι έμεινε εκτός 18άδας και το Δ.Σ. του Πανιωνίου για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μπακασέτας με τη διοίκηση του Πανιωνίου, σηκώθηκε κι έφυγε από το γήπεδο!

Θερμό επεισόδιο με ανθρώπους της διοίκησης του Πανιωνίου είχε ο Τάσος Μπακασέτας λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Μαρίνου Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός 18άδας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και επιθυμούσε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα από τώρα και όχι από τον Γενάρη του 2017 όταν και θα τελείωνε το συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι άνθρωποι της ομάδας ενοχλήθηκαν από τη στάση του ποδοσφαιριστή και αποφάσισαν να λάβουν μέτρα, βάζοντας ουσιαστικά στο περιθώριο τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη διοίκηση του Πανιωνίου, ο Τάσος Μπακασέτας βγήκε εκτός εαυτού όταν έμαθε ότι θα είναι εκτός 18άδας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε άτομα της ΠΑΕ, αποχωρώντας από το γήπεδο σε έξαλλη κατάσταση.

Πλέον, ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία από τον σύλλογο, ενώ την Τετάρτη θα γίνει Δ.Σ με θέμα τον Μπακασέτα και τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα. Μένει να δούμε αν θα μπει στο "ψυγείο" για τους επόμενους μήνες όταν και θα μείνει ελεύθερος ή αν τελικά θα αποχωρήσει για την ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο να βάζει χρήματα στα ταμεία του.

N.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο "ψυγείο" ο Μπακασέτας λόγω ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK