Στο "ψυγείο" ο Μπακασέτας λόγω ΑΕΚ!

Το "καψώνι" του Πανιωνίου στον Μπακασέτα επειδή συμφώνησε με την ΑΕΚ.

Στο "ψυγείο" ο Μπακασέτας λόγω ΑΕΚ!

Ο Τάσος Μπακασέτας μπορεί να θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αφού ο Πανιώνιος... επισημοποίησε τη συμφωνία. Βλέπετε, οι "κυανέρυθροι" του καταλογίζουν το γεγονός ότι συμφώνησε από τώρα με την Ένωση (έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο μέχρι τον Γενάρη του '17) και ουσιαστικά τον βάζουν στο... περιθώριο.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πίεσε καταστάσεις στον Πανιώνιο για να μείνει από τώρα ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, την οποία είχε επιλέξει εξ αρχής όταν προέκυψε ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ (ο πρώτος που ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωσή του) και ο Ολυμπιακός.

Στον Πανιώνιο ουσιαστικά βάζουν τέλος στο σίριαλ με τον αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή από τη 18άδα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Αιφνιδιαστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να αφήσει στην εξέδρα τον Μπακασέτα και μένει να δούμε αν ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ από τώρα ή από τον Δεκέμβριο, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του με τους "κυανέρυθρους".

Αν ισχύσει το δεύτερο σενάριο (που φαντάζει δύσκολο), εύλογα γεννιέται το ερώτημα αν ο παίκτης μπει στο "ψυγείο" για 6 μήνες ως "καψόνι" από πλευράς Πανιωνίου. Οψόμεθα...

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Μπακασέτα με ΠΑΟΚ
Τι ισχύει με Μπακασέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK