Περάσοβιτς και Μπαρτζώκας για τα τρελά λεφτά της Εφές!

Η Εφές ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ίβκοβιτς, έχει ζεστό χρήμα να προσφέρει και οι Περάσοβιτς και Μπαρτζώκας περιμένουν.

Περάσοβιτς και Μπαρτζώκας για τα τρελά λεφτά της Εφές!

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς φαντάζει αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 φαβορί για τον πάγκο της Εφές, αλλά οι Τούρκοι συνεχίζουν να ασχολούνται και με την περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα τουρκικά Μέσα αποκαλύπτουν πως η Εφές έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με το όνομα του Περάσοβιτς να είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο οι πληροφορίες από την Τουρκία δεν... αποκλείουν τον Έλληνα κόουτς.

Όπως έγραψε το Contra.gr το βράδυ της Τρίτης, η επικείμενη αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ από την Μπαρτσελόνα αναμένεται να προκαλέσει ένα απίστευτο ντόμινο σε πολλές ομάδες. Ο Μπαρτζώκας είναι ένας εκ των υποψηφίων για τη θέση του καταλανικού πάγκου, εφόσον φυσικά αποχωρήση από την Κουμπάν. Με τους Ρώσους έχει συμβόλαιο, αλλά παρουσιάζονται ανοιχτοί εφόσον ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι. Παράλληλα, σέβονται τη στάση του Έλληνα προπονητή, αλλά και το γεγονός ότι δούλεψε μακριά από την οικογένειά του, οπότε δεν δείχνουν διατεθειμένοι να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσει μάχη με την Εφές για τον Μπαρτζώκα, αφού τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Οι Τούρκοι ανεβάζουν κι άλλο το μπάτζετ για τη νέα χρονιά, θέλουν να προκαλέσουν μεταγραφικό πάταγο το καλοκαίρι και -όπως έχουμε αποκαλύψει- είναι έτοιμοι να προσελκύσουν τον Μπαρτζώκα φέρνοντας μαζί και τον Ντιλέινι! Βέβαια, κάπου εδώ μπαίνει και ο Περάσοβιτς, για τον οποίο υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον, αλλά φέρεται να είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον Περάσοβιτς στο ίδιο δρομολόγιο (εφόσον υπάρξει συμφωνία) και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Το θέμα είναι ότι το ντόμινο προπονητών ενδέχεται να μεγαλώσει, αφού στη μέση υπάρχει κι ένας... Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Βέβαια, εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα χρονιά (αλλά και για ακόμη τρία χρόνια) στη Φενέρ. Ο Ζοτς έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Τούρκους πριν από το Final-4 του Βερολίνου και μάλιστα οι διοικούντες της Φενέρμπαχτσε είχαν εκφράσει ανοιχτά προς τους δημοσιογράφους την επιθυμία τους να κρατήσουν μέχρι το 2020 τον έμπειρο κόουτς.

Μόνο που εδώ υπάρχει ένας αστερίσκος, ο οποίος ΙΣΩΣ παίξει ρόλο στη συνέχεια. Αν η Φενέρ χάσει τον εφετινό τίτλο στην Τουρκία, δεν αποκλείεται να υπάρξει διαφοροποίηση στο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, κάτι που ίσως αποτελέσει σημείο τριβής με τον Ομπράντοβιτς.

Αν δημιουργηθεί πρόβλημα και τιναχτεί στον "αέρα" η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών (ακραίο, αλλά όχι απίθανο σενάριο), τότε ο Ζοτς μπαίνει στην... αγορά και θα γίνει χαμός! Για να καταλάβετε, οι Ισπανοί έχουν αρχίσει και τα σκέφτονται όλα αυτά ευελπιστώντας πως ο Ομπράντοβιτς θα καταλήξει στη... Ρεάλ στη θέση του Λάσο. Τόσο έχουν προχωρήσει το σενάριο...

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μεγάλη συνέντευξη του Λάζαρου Παπαδόπουλου στο Contra.gr
Το ντόμινο προπονητών που προκαλεί η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK