Συγγνώμη αλά... Τζόρνταν από τον Πράνιτς

Τη δική του συγγνώμη προς τους φίλους του Παναθηναϊκού για τον αποκλεισμό της ομάδας από την Καμπάλα στο Europa League θέλησε να στείλει μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Συγγνώμη αλά... Τζόρνταν από τον Πράνιτς
INTIME SPORTS

Με ένα εκτενές απολογητικό κείμενο, μια φωτογραφία του Μάικλ Τζόρνταν και μια ατάκα του κορυφαίου μπασκετμπολίστα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.

Ο Κροάτης ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook το παρακάτω κείμενο:

"Ζητάω ειλικρινά συγνώμη που δεν κερδίσαμε και ήμαστε έξω από το Ευρωπαϊκό ταξίδι αυτή τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο όνομα και τεράστιος σύλλογος. Σύλλογος με μεγάλη ιστορία και πρέπει να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο.

Είμαστε όλοι λυπημένοι και θυμωμένοι, αλλά πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Χάσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ομάδα και για τους θαυμάσιους οπαδούς μας.

Η Super League μόλις ξεκίνησε και ο κύριος στόχος είναι μπροστά μας".

Μάλιστα η φωτογραφία με την οποία συνόδευε το μήνυμα του ο Πράνιτς ήταν μια του Μάικλ Τζόρνταν και μια δήλωση του κορυφαίου μπασκετμπολίστα ο οποίος είχε δηλώσει: "Έχω χάσει περισσότερα από 9.000 σουτ στην καριέρα μου, έχω χάσει σχεδόν 300 παιχνίδια, 26 φορές μου είχαν εμπιστευθεί το νικητήριο σουτ και αστόχησα. Έχω αποτύχει ξανά και ξανά και ξανά στην ζωή μου. Αυτός όμως είναι και ο λόγος για τον οποίο πέτυχα".

Συγγνώμη αλά... Τζόρνταν από τον Πράνιτς

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK