Το super deal Ατρόμητου - Κάναντι και το μπαι άουτ για Big 4 και ομάδες του εξωτερικού!!

Νταμίρ Κάναντι και Ατρόμητος συνεχίζουν χέρι - χέρι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, επιβεβαιώνοντας μέχρι... κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Contra.gr και του "Ευαγγελίου". Ποιες ομάδες απέρριψε ο Αυστριακός για να παραμείνει κάτοικος... Περιστερίου και ποια η νέα λεπτομέρεια στο νέο του συμβόλαιο.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
cananti mixos EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ του Σαββάτου το Contra.gr και η στήλη "Ευαγγέλιο" είχε την αποκλειστικότητα της άφιξης στην Αθήνα τη Δευτέρα του ατζέντη του Νταμίρ Κάναντι, προκειμένου μέχρι την Τετάρτη να έπεφταν οι υπογραφές για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο, για ακόμη ένα χρόνο. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις (κυριολεκτικά σε τρεις μέρες) ήρθε σήμερα η κατά γράμμα δικαίωση μας.!!

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουνίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις..."

Στο αποκλειστικό "Ευαγγέλιο" του Σαββάτου είχαμε επίσης αποκαλύψει πως ο Κάναντι αρνήθηκε τις προτάσεις των Καιζερσλάουτερν και Εθνικής Αυστρίας προκείμενου να συνεχίσει στο Περιστέρι τη δουλειά που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας σε τρομερή εκτίμηση τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο με τον οποίο η συνεργασία ήταν κυριολεκτικά άψογη. Για του λόγου το αληθές οι πρώτες δηλώσεις του Αυστριακού κόουτς όπως φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

"Ξεκινήσαμε μια καινούρια προσπάθεια την περασμένη σεζόν και ήθελα πολύ να μείνω εδώ και να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια μέχρι το τέλος της. Ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου ο πρόεδρος κ. Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος.

Ο στόχος μας από δω και πέρα είναι να σταθεροποιήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο κάτι που φυσικά δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ δουλειά και συγκέντρωση αλλά και τη βοήθεια του κόσμου που πάντα τον αισθανόμαστε δίπλα μας είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συμφωνία και για τον τρόπο που όλο αυτό το διάστημα τη χειρίστηκε ο μάνατζερ μου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Αγγελόπουλος φτάνοντας στην ανανέωση του συμβολαίου μου".

Για να... ευλογίσουμε λίγο και τα γένια μας, για επίλογο στην ιστορία αυτή, το "Ευαγγέλιο" έχει μια ακόμη αποκάλυψη - μπόνους: μετά από επιθυμία της διοίκησης του Ατρομήτου και τη σύμφωνη γνώμη του Νταμίρ Κάναντι, στο επίσημο συμβόλαιο μπήκε ρήτρα (μπαι-αουτ) σε περίπτωση που έρθει πρόταση για τον Αυστριακό τεχνικό είτε από άλλη ελληνική ομάδα, είτε από ομάδα του εξωτερικού.

* Η ανανέωση συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο ανακοινώθηκε και με τον Ολλανδό άμεσο συνεργάτη του Κάναντι, Έρικ Οριέ.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από το μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK