ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Εκτέλεσε" Ανέστη, τρέλανε Χάσι, κέρδισε νέο συμβόλαιο!

Η Ξάνθη έδειξε αντανακλαστικά στον ντόρο που γίνεται στις πιάτσες για Μπρίτο αφού 3 μήνες μετά την απόκτησή του τον “έδεσε” με 2ετες, συμβόλαιο. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για τον σκόρερ της γκολάρας κατά της ΑΕΚ, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει τον Χάσι και τη σχέση του με τον Ντανιέλ Μπατίστα.

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ËÁÌÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την προηγούμενη αγωνιστική συστήθηκε για τα καλά στην Super League με την γκολάρα του κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν ήταν βέβαια το πρώτο του στο πρωτάθλημα (είχε σκοράρει και στο διπλό της Ξάνθης κατά του Πλατανιά) αλλά κάτι το άκρως εντυπωσιακό της εκτέλεσής του και κάτι ο αντίπαλος (πρωτοπόρος γαρ τότε), βοήθησαν στο να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά του και... φίρμα!

Ο λόγος για τον Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο, γνωστός στα μέρη μας ως... Μπρίτο. Πορτογάλος από το Κάπο Βέρντε, την πατρίδα του Ντανιέλ Μπατίστα! Αυτή η ... συγγένεια ίσως εξηγεί και την ομοιότητα στην εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο με αντίστοιχες του “Γκούλιτ των φτωχών”...

Καλοκαιρινή μεταγραφική ανακάλυψη του Γιάννη Παπαδημητρίου –για την ακρίβεια μια ακόμη αθόρυβη αλλά “ψαγμένη” επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ακριτικής ομάδας, η οποία αποδεικνύεται εξίσου σπουδαία με εκείνες των Λουτσέσκου, Ράσταβατς, Ζίφκοβιτς – ο Μπρίτο ήρθε ως ελεύθερος και με χαμηλό συμβόλαιο από την Μαρίτιμο (έχει αγωνιστεί και σε Μποαβίστα, Ζιλ Βιθέντε, Λίμπολο).

Τι κι αν λοιπόν δεν φτάσαμε ακόμη στην...παρέλαση, που συνήθως μνημονεύεται για το αν θα την προλάβουν οι προπονητές, στην περίπτωση του Μπρίτο η Ξάνθη έδειξε σπουδαία αντανακλαστικά σπεύδοντας να του κάνει νέο, διετές συμβόλαιο! Στα 7 + 1 (Κύπελλο) που έχει αγωνιστεί ο δεξιός εξτρέμ εκτός από 2 γκολ μετράει και μια ...σπουδαία ασίστ στο γκολ κατά του Ολυμπιακού! Μάλιστα σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο ο Μπρίτο άρεσε πολύ σε εκείνη την αναμέτρηση στα "Πηγάδια" και στον... Χάσι!

Προφανώς και ο Γιάννης Παπαδημητριου αντιλήφθηκε πως το καλοκαίρι πέτυχε ...κελεπούρι (με χρηματιστηριακή αξία 500.000 €), ενδεχομένως να έμαθε και από τις πιάτσες (ποδοσφαιρική, μανατζερική και ...σκάουτερς) πως υπάρχουν ή θα προκύψουν ομάδες - μνηστήρες, φροντίζοντας λοιπόν άμεσα να “δέσει” τον Μπρίτο! Αντανακλαστικά σοβαρού ποδοσφαιρικού κλαμπ για την Ξάνθη, που πιστώνεται στο συγκεκριμένο κομμάτι στον Παπαδημητριου.

Σύμφωνα πάντως με την ενημέρωση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, η Ξάνθη δύο μήνες νωρίτερα ενεργοποίησε και την επέκταση του συμβολαίου του Χάσα Καμαρά μέχει το 2019! Ο Γάλλομαυριτανός αμυντικός είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2016 απο τον Εργοτέλη για 1+2 χρόνια και με τις εμφανίσεις του κέρδισε δικαιωματικά το νέο συμβόλαιο του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK