Τον ήθελε η Σίτι, τον χάνει ο ΠΑΟΚ!!

Ποιος Έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ απασχόλησε την Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι; Τι λεφτά αρνήθηκαν στον “δικέφαλο” και γιατί τώρα έχουν θορυβηθεί; Ο νεαρός άσος θα ανανεώσει ή όχι; Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει το ρεπορτάζ.

Τον ήθελε η Σίτι, τον χάνει ο ΠΑΟΚ!!

Καλά, καλά δεν έχει κλείσει τα 18 του χρόνια (ενηλικιώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017) και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν το λέμε εμείς, στην βρετανική πιάτσα τωνagentsκυκλοφορεί. Ο λόγος για τον Μάριο Σιαπάνη, τερματοφύλακα της εθνικής Νέων και Νο 4 στην ιεραρχία της πρώτης ομάδας του “δικεφάλου”.

Η στήλη... γνώρισε τον ταλαντούχο Κατερινιώτη, που πήγε το καλοκαίρι του 2013 από τον Παύλο Μελά στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μέσω του ξαφνικού...έρωτα της Μίντλεσμπρο, μετά τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων στο τουρνουά της Ουαλίας. Με τον τσιφ σκάουτερ της “Μπόρο” να ψάχνει για “εσωτερική ενημέρωση” όσον αφορά στον πιτσιρικά τερματοφύλακα.

Υπάρχουν όμως και εξελίξεις κι αυτές δεν είναι τόσο... καλές για την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη. Όπως μάθαμε ο Σιαπάνης (μέτρησε 2 συμμετοχές στο φετινόUEFA Youth League) κλωτσάει στην πρόθεση – πρόταση του ΠΑΟΚ να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Κάτι που έχει...θορυβήσει και προκαλέσει εκνευρισμό στους ανθρώπους του“δικεφάλου”, που αντιλαμβάνονται πως μπορούν να χάσουν μέσα από τα χέρια τους έναν ταλέντο που ήδη ακούει στα αυτιά του διάφορες... ευρωπαϊκές σειρήνες.

Το εντυπωσιακό είναι πως - σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων- το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι βολιδοσκόπησε τον ΠΑΟΚ , για την προοπτική να της παραχωρήσει τον Μάριο Σιαπάνη. Τον ήθελε για την δεύτερη ομάδα της και ήταν διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 700.000 ευρώ ώστε να τον κάνει δικό της. Ο ΠΑΟΚ όμως, αρνήθηκε κι αυτό μάλλον δεν το έχει ξεχάσει ο νεαρός γκολκίπερ που βλέπει πως μετά την ανανέωση του Γλύκου και την απόκτηση του Μπρκιτς, θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπομονή για να πάρει ευκαιρίες και να παίξει.

Είναι μια αιτία που (προς το παρόν τουλάχιστον ) δεν ενδίδει στην πίεση να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον "δικέφαλο”

Επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν άποψη για τις ικανότητες του Μάριου Σιαπάνη, αξίζει να μεταφέρουμε την άποψη του προπονητή του στην Εθνική Νέων, Γιάννη Γκούμα, όπως καταγράφηκε μέσω της συνέντευξης του στοSport 24.gr . “Αυτός θα είναι ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να παίξει την μπάλα από πίσω ενώ είναι πολύ καλός στις αντιδράσεις του, διαθέτει εξαιρετικά ρεφλέξ. Αν δουλέψει, θα χτυπήσει θέση στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι και στην 11άδα”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK