Αμήχανη στιγμή για Hamilton και Rosberg

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1, ο Lewis Hamilton βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον ομόσταυλό του, Nico Rosberg κι οι δύο τους είχαν μία πολύ αμήχανη στιγμή. Δείτε το VIDEO.

Αμήχανη στιγμή για Hamilton και Rosberg

Ο Lewis Hamilton πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τρίτο συνολικά στην πλούσια καριέρα του, κατακτώντας την καρό σημαία στην πίστα του Όστιν.

Λίγο προτού παραλάβει το τρόπαιο, ο Βρετανός πιλότος βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Nico Rosberg. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, βλέποντας... ξινισμένο τον ομόσταυλό του, τού πέταξε ένα καπέλο, αλλά ο Rosberg του το... επέστρεψε.

Ο Hamliton γύρισε προς το μέρος του Γερμανού πιλότου, χωρίς όμως να δώσει συνέχεια. Παρόλα αυτά, είναι φανερό πως υπάρχει μία "ψύχρα" στις σχέσεις τους.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

GP Όστιν: Πρωταθλητής ο Hamilton!

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Πάνος Σεϊτανίδης

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

VIDEO

F1 AGENDA