Birthday boys: Στον "Σταθμό Ενέργειας" της Red Bull έκοψαν τούρτες!

Ένα κοινό στοιχείο που μοιράζονται οι δύο οδηγοί της Red Bull Racing είναι τα γενέθλια τις πρώτες μέρες του Ιουλίου: την 1η του μήνα ο Daniel Ricciardo (25) και στις 3 ο Sebastian Vettel (27).

Birthday boys: Στον "Σταθμό Ενέργειας" της Red Bull έκοψαν τούρτες!

Μιας και δεν είμαστε και για πολλά έξοδα λοιπόν, στην αυστριακή ομάδα τους έκαναν… ένα πάρτυ, κόβοντας δίδυμες τούρτες σε εκδήλωση που έγινε στο motorhome που δεσπόζει στα paddock του Silverstone.

Χαρακτηριστικές οι φάτσες τους στις τούρτες, αξιοσημείωτο το μικρό μέγεθος αυτών! «Σήμερα δεν έχουμε δίαιτα», είπε χαριτολογώντας ο Vettel αλλά πρέπει να σημειώσουμε πως αυτό το ζήτημα, του βάρους των κιλών, είναι πολύ σημαντικό.

Επιδιώκοντας να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το συνολικό βάρος μονοθεσίου/οδηγού, οι άσοι του βολάν έχουν πλέον φοβερές στερήσεις. Ανάμεσα στην πρεμιέρα της Αυστραλίας και τον αγώνα της Μαλαισίας, ο Jean-Eric Vergne νοσηλεύτηκε μάλιστα! Επίσης μία ματιά στον... μισό Jenson Button του 2014 και στον κανονικό Button των προηγούμενων ετών, τα λέει όλα.

Ο μόνος που έτρωγε ελεύθερα, ήταν ο διευθυντής της Red Bull Racing, Christian Horner, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχε δίπλα του τη νέα αγαπημένη του, Geri Halliwell, να του γκρινιάζει για περιττές θερμίδες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK