Ecclestone: "Τους επόμενους μήνες η απόφαση για την πώληση της Formula 1"

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο πώλησης των δικαιωμάτων της Formula 1, όπως επιβεβαίωσε ο Bernie Ecclestone.

Ecclestone: "Τους επόμενους μήνες η απόφαση για την πώληση της Formula 1"

Ο εμπορικός διευθυντής της Formula 1, Bernie Ecclestone, δήλωσε ότι είναι πιθανό η απόφαση για πώληση των δικαιωμάτων του αθλήματος να ληφθεί πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

"Πιστεύω ότι θα αποφασίσουμε μέσα στους επόμενους μήνες. Ελπίζω να ξέρουμε σίγουρα πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν εάν η CVC πουλήσει ή όχι", τόνισε στο "Reuters".

Η "CVC Capital Partners", κάτοχος του 35,5% των μετοχών που ελέγχει τη Formula 1, δέχεται πιέσεις από ενδιαφερόμενες πλευρές για να παραχωρήσει το ποσοστό της.

Τον Νοέμβριο, η κινεζική επενδυτική εταιρία "China Media Capital" φέρεται να έστειλε επιστολή στην "CVC", αιτούμενη αποκλειστικά δικαιώματα διαπραγμάτευσης με τον Ecclestone.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Στέφεν Ρος, ιδιοκτήτης της ομάδας NFL, Μαϊάμι Ντόλφινς, συνεργάζεται με Καταριανούς επενδυτές για να ετοιμάσουν μία πρόταση.

Επιπλέον, η γερμανική φίρμα αθλητικού μάρκετινγκ και media, "Constantin Medien AG", η οποία το 2014 κέρδισε μέσω συμβιβασμού τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Ecclestone κατηγορώντας τον το 2005 για δωροδοκία στην παραχώρηση των δικαιωμάτων της Formula 1 στην "CVC", φέρεται να ενδιαφέρεται κι αυτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK