Έκλεστοουν: "Τελειώνει η κυριαρχία του Φέτελ"

Θέμα χρόνου είναι να τελειώσει η περίοδος κυριαρχίας του Ζεμπάστιαν Φέτελ σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος τόνισε πως ο Γερμανός πιλότος δεν θα κερδίζει με την ίδια ευκολία στο πρωτάθλημα του 2014.

Έκλεστοουν: "Τελειώνει η κυριαρχία του Φέτελ"

Ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μίλησε στην γερμανική "bild" τονίζοντας πως η εποχή της κυριαρχίας του Ζεμπάστιαν Φέτελ αναμένεται να τελειώσει ακόμα και μέσα στο 2014.

"Η κυριαρχία του θα τελειώσει, ίσως μέσα στο 2014. Θα έχουμε νέα αυτοκίνητα, νέες μηχανές, νέους κανόνες. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ferrari και της Mercedes να πιάσουν τον Φέτελ. Τον επόμενο χρόνο ίσως να μην είναι ο καλύτερος οδηγός, αλλά το καλύτερο μονοθέσιο αυτό που θα κερδίσει τον τίτλο".

Ο 82χρονος τόνισε πως οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Γερμανού πιλότου της Red Bull δεν οφείλονται στον χαρακτήρα του, αλλά στην κυριαρχία του στα πρωταθλήματα της Formula 1. "Δεν δίνει ευκαιρίες στον Φερνάντο Αλόνσο και τον Λιούις Χάμιλτον. Επικρατεί όπως ο Σένα και ο Σουμάχερ σε συγκεκριμένες περιόδους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK