Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Ιρβάιν

Φυλάκιση έξι μηνών επιβλήθηκε στον Έντι Ιρβάιν για τη συμμετοχή του στον περιβόητο καβγά που έγινε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Μιλάνου πριν από πέντε χρόνια.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Ιρβάιν

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τον παλιό πιλότο της Φόρμουλα 1 και τον Γκαμπριέλε Μοράτι, γιο ενός πρώην δημάρχου του Μιλάνου, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια την 20ή Δεκεμβρίου 2008 για τα μάτια μιας γυναίκας ονόματι Τζόρτζια.

Ο Βορειοϊρλανδός ισχυρίστηκε ότι ο Ιταλός τον πλησίασε στα VIP του κλαμπ "Hollywood" και τον γρονθοκόπησε πισώπλατα δύο ή τρεις φορές, τη στιγμή που αυτόπτεις μάρτυρες υποστήριξαν ότι όλα άρχισαν από ένα sms του Ιρβάιν στην πρώην σύντροφο του Μοράτι.

"Έχασα την ισορροπία μου κι έπεσα. Δεν κοίταξα πίσω γιατί φοβόμουν", είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ο τέσσερις φορές νικητής σε Grand Prix, ενώ ο Μοράτι ισχυρίστηκε ότι ο Ιρβάιν του πέταξε ένα ποτήρι στο πρόσωπο που του άφησε σημάδια.

Οι δύο άνδρες καταδικάστηκαν σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης καλούνται να καταβάλλουν χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 50.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK