Οι... δαιμόνιοι Κεφαλλονίτες εντυπωσίασαν τον Έκλστοουν

Τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο... σταθερά ανέκδοτα είναι το περίφημο: ποιος είναι αυτός δίπλα στον τάδε. Αυτή την απορία σχημάτισαν, περισσότερο οι ντόπιοι όταν είδαν έναν ασπρομάλλη κύριο στα 60 του, δίπλα στους γνωστούς σε αυτούς Σταύρο Τραυλό και Παναγή Στρατιώτη. Κάποιοι τουρίστες γνώριζαν τον... γκριζομάλη και αναρωτήθηκαν τι άκουγε με τόση προσοχή στο λιμάνι του Αργοστολίου, λίγα μέτρα από το κότερό του.

Οι... δαιμόνιοι Κεφαλλονίτες εντυπωσίασαν τον Έκλστοουν

Μην το κρατάμε περισσότερο. Ο δισεκατομμυριούχος Μπέρνι Έκλστοουν, το μεγάλο αφεντικό της Φόρμουλα 1, ο οποίος διάλεξε για μια ακόμη φορά την Κεφαλλονιά για να ξεκινήσει την κρουαζιέρα του στο Ιόνιο, ήταν αυτός ο γκριζομάλης μεσόκοπος κύριος.

Οι Σταύρος Τραυλός και Παναγής Στρατιώτης, εμπνευστές και συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας καινοτομίας Ecoformula (www.ecoformula.gr) δηλαδή του πρώτου αγωνιστικού μονοθεσίου στον κόσμο που κινείται με εναλλακτικά καύσιμα, άδραξαν την ευκαιρία για να καθυστερήσουν τον Έκλστοουν και να ανοίξουν συζήτηση.

Ο δυο Κεφαλλονίτες ανέλυσαν στον Βρετανό τα σχέδια τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φορμουλα με οικολογικά μονοθέσια, παρουσία του προέδρου του Λιμενικού ταμείου Κεφαλληνίας κ. Εμμανουήλ Βαλέτα.

To "big boss" της F1 που συνοδευόταν από τον Κρίστιαν Χόρνερ της πρωταθλήτριας Red Bull, έδειξε εντυπωσιασμένος από την ελληνική αυτή προσπάθεια, έδωσε συγχαρητήρια στους... δαιμόνιους Κεφαλλονίτες, ενώ ζήτησε αναλυτικά στοιχεία για να τα μελετήσει όταν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο!

"This is the future and I believe you know it", ήταν το επιμύθιο της κουβέντας όπως μας αποκαλύπτει ο Σταύρος Τραυλός.

"Για μας ήταν μία μοναδική ευκαιρία έστω και στο όρθιο να ενημερώσουμε τον κορυφαίο παράγοντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το όραμά μας. Ελπίζουμε ότι θα έχει και συνέχεια αφού μας έδωσε όλα τα στοιχεία για να του αποστείλουμε και άλλο υλικό. Ευτυχώς που δεν ήμασταν μόνοι στη συνάντηση διότι δεν νομίζω ότι θα μας πίστευε κανείς. Μακάρι από το εξωτερικό, μέσω αυτής της τυχαίας συνάντησης στα μέσα Αυγούστου, να έρθει η καλή είδηση για την προσπάθειά μας. Σκοπός μας είναι να δείξουνε ότι οι Έλληνες και ιδιαίτερα εμείς στην περιφέρεια όπως είναι η Κεφαλλονιά, μπορούμε να έχουμε καινοτόμες ιδέες, που αποφέρουν σημαντικά οφέλη για τον τόπο", ήταν τα λόγια του κ. Τραυλού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK