"Πράξαμε σωστά με Μάσα"

Το αφεντικό της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να παραδεχτεί ότι η ομάδα του σκόπιμα "πείραξε" το κιβώτιο του Μάσα, προκειμένου να του επιβληθεί ποινή πέντε θέσεων και να βρεθεί πίσω από τον Αλόνσο.

"Πράξαμε σωστά με Μάσα"

Η ιταλική ομάδα πήρε την απόφαση αυτή λίγο πριν την κούρσα και με την ποινή που επιβλήθηκε στον Βραζιλιάνο, ο Αλόνσο κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο grid και να βρεθεί πιο κοντά στον Φέτελ.

Ο Μάσα τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στο Όστιν, στον οποίο τερμάτισε 4ος μια θέση πίσω από τον Αλόνσο, ότι αντιλαμβάνεται τους λόγους που η ομάδα του έπραξε ως εξής, ωστόσο υποστήριξε ότι το γεγονός αυτό δεν τον κάνει χαρούμενο.

Ο Ντομενικάλι από την πλευρά του σε ερώτηση για το αν έπραξε ορθά η Ferrari, τόνισε: "Σαφώς και ενεργήσαμε σωστά. Ειδάλλως δεν θα το είχαμε κάνει. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Αυτό είναι το στυλ μου. Ήταν κάτι που ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε ως ομάδα. Έπρεπε ο Αλόνσο να είναι μπροστά για να διατηρήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο και να μην μπούμε σε μπελάδες από μόνοι μας. Βλέποντας το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνω πως πράξαμε σωστά".

Σε ερώτηση τέλος για το αν μίλησε με τον Μάσα και του έδωσε να καταλάβει την απόφαση, υποστήριξε: "Νομίζω ότι κατάλαβε. Του εξήγησα γιατί πήραμε αυτή την απόφαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK