Θέλει νίκη στο σπίτι του ο Φέτελ

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σεμπάστιαν Φέτελ, έχει κατακτήσει ήδη τρεις τίτλους στη Formula 1, ωστόσο δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει ακόμα στην πατρίδα του, κάτι που είναι διατεθειμένος να κάνει την Κυριακή (7/7).

Θέλει νίκη στο σπίτι του ο Φέτελ

Ο 26χρονος Γερμανός που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Formula 1 τα τελευταία τρία χρόνια, δεν φαίνεται να πτοείται από το γεγονός πως δεν έχει ακόμα πετύχει νίκη σε γερμανικό έδαφος ωστόσο, όπως δήλωσε θα ήθελε πολύ να πανηγυρίσει μέσα στο σπίτι του.

"Πιστεύω πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι αυτό που έχουμε καταφέρει τα τελευταία τρία χρόνια. Κάναμε καλούς αγώνες στη Γερμανία. Ήμασταν πάντα πολύ κοντά αλλά όχι αρκετά καλοί για να κερδίσουμε. Έχουμε χρόνο για να προσπαθήσουμε.

Σίγουρα μια νίκη στην πατρίδα είναι ιδιαίτερη. Όσον αφορά στους βαθμούς είναι το ίδιο όπως και σε κάθε άλλη χώρα, αλλά είναι ιδιαίτερο να τρέχεις μπροστά από το κοινό της χώρας σου".

Ο πιλότος της Red Bull εμφανίστηκε αισιόδοξος για το Grand Prix της Κυριακής (7/7) και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει στο βάθρο,

"Είμαι χαρούμενος που έχω αυτήν την πιθανότητα. Υπάρχουν άλλοι από άλλες χώρες που δεν έχουν την δυνατότητα να τρέξουν μπροστά από το κοινό της πατρίδας τους. Είναι περισσότερο προνόμιο παρά έξτρα πίεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK