Χάμιλτον: "Δικό μου το λάθος"

Ο Λιούις Χάμιλτον κατηγόρησε τον εαυτό του για την τέταρτη θέση στο Grand Prix του Μονακό, τονίζοντας πως θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο εάν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Χάμιλτον: "Δικό μου το λάθος"

Ο Βρετανός πιλότος μετακόμισε στη Mercedes από την McLaren αντικαθιστώντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ και επιλέχθηκε από την ομάδα για να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή.

Ωστόσο, ο 28χρονος δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου ενώ τερμάτισε τέταρτος στο Grand Prix του Μονακό. Ο ίδιος απέδωσε σε δικά του λάθη την τέταρτη θέση τονίζοντας: "Δεν θέλω να τα ρίξω στην κακή τύχη... Δεν ήμουν καλός αυτό το Σαββατοκύριακο. Πολλά συγχαρητήρια στο Νίκο και στην ομάδα έκαναν πολύ καλή δουλειά. Εγώ θα πρέπει να δουλέψω περισσότερο".

Ο Βρετανός δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη δεύτερη θέση από την οποία ξεκίνησε αφήνοντας το δίδυμο της Red Bull να τον προσπεράσει. " Ήταν δικό μου το λάθος. Αλλά έτσι είναι η Formula. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν για την απόδοσή μου εκτός από εμένα. Θα πρέπει να το ξεχάσω, να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να μην επιτρέψω να γίνει κάτι παρόμοιο ξανά". Ο Λιούς Χάμιλτον βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, 45 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK