Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ μας βάζουν στη θέση του οδηγού

Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ, στην ανάπαυλα του πρωταθλήματος της Formula 1 και με το επόμενο Grand Prix να απέχει περισσότερο από μια εβδομάδα, μας βάζουν στη θέση του οδηγού και αναπαριστούν το εσωτερικό ενός μονοθέσιου.

Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ μας βάζουν στη θέση του οδηγού

Οι δύο πιλότοι, που φέτος τρέχουν για λογαριασμό της Mercedes και πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία με τον Χάμιλτον μάλιστα να έχει κατακτήσει την πέμπτη θέση στη Μελβούρνη και την τρίτη θέση στη Μαλαισία, καθισμένοι στο πάτωμα, αναπαριστούν το εσωτερικό ενός μονοθέσιου. Όπως δηλώνουν, καθένα από τα καθίσματα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον κάθε οδηγό.

"Όπως βλέπετε είναι πολύ χαμηλά", λέει ο Ρόσμπεργκ και συμπληρώνει: "Φέτος είναι ακόμα περισσότερο γιατί το αμάξι είναι ακόμα πιο βαθύ και πρέπει να πηγαίνουμε όσο πιο χαμηλά μπορούμε".

Από τη μεριά του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, εξηγεί τη διαδικασία δημιουργίας των καθισμάτων και επισημαίνει : "Τα καθίσματα έχουν θήκες ασφαλείας έτσι ώστε αν τρακάρεις να μπορούν να σε τραβήξουν μαζί με το κάθισμα". Ο Βρετανός πιλότος, μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αστειευτεί, τονίζοντας πόσο άνετα είναι τα καθίσματα σε σημείο μάλιστα που μπορεί κανείς να... κοιμηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK