Χάμιλτον: "Ποτέ δεν αμφέβαλα για το ταλέντο μου"

Ο οδηγός της McLaren μπορεί να πέρασε μια δύσκολη σεζόν τόσο εντός όσο και εκτός πίστας αυτό όμως δεν του επέτρεψε ποτέ να αμφιβάλει για τον εαυτό του.

Χάμιλτον: "Ποτέ δεν αμφέβαλα για το ταλέντο μου"

Αν και ο ομόσταυλός του, Τζένσον Μπάτον βρέθηκε αρκετές φορές στο βάθρο, ο Χάμιλτον απογοήτευε καθ' όλη τη σεζόν με ποινές και αποκλεισμούς ενώ του ασκήθηκε επίσης κριτική από ορισμένους οδηγούς για την επιθετική οδήγηση όσο και για τη συμπεριφορά του εκτός πίστας.

Ο 26χρονος, επέστρεψε στις επιτυχίες στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι την Κυριακή, όπου αντίκρισε την καρό σημαία, γεγονός που του επέτρεψε να διώξει όλα τα "μαύρα σύννεφα" από το μυαλό του.

"Ο λόγος που δε μίλησα ποτέ για τα προβλήματα μου είναι γιατί αποτελεί κάτι προσωπικό, έχει να κάνει με την οικογένεια μου. Αλλά ποτέ δεν αμφέβαλα για το ταλέντο μου. Άλλοι το έκαναν, αλλά αυτό παρέμενε".

"Είναι σαν να περνάς μέσα από τα σύννεφα. Μπορεί να αντιμετώπισα όλη αυτή την αναταραχή στην προσωπική μου ζωή αλλά όταν φτάνεις στην κορυφή όλα είναι ήρεμα. Την Κυριακή ήμουν πάνω από τα σύννεφα και αυτό ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα".

"Είμαι πάντα πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν άλλοι οδηγοί είναι τόσο σκληροί με τον εαυτό τους όσο είμαι εγώ. Ίσως στο μέλλον να προσπαθήσω να είμαι λιγότερο επικριτικός. Όταν όμως οδηγείς και βλέπεις τον εαυτό σου να κάνει λάθη είναι απογοητευτικό, γιατί ξέρεις πως αν ήσουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση δε θα έκανες ποτέ αυτά τα λάθη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK