Ρόδα... τσόντα και Ντακάρ

Τι σχέση μπορεί να έχει μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής ταινιών για ενήλικες με το Ράλι Ντακάρ; Την απάντηση έδωσε ο Γάλλος αναβάτης, Ούγκο Παγέν ο οποίος θα αγωνιστεί στο κορυφαίο ράλι αντοχής με την ευγενική χορηγία του Μαρκ Ντορσέλ! Σημείωση: ο Παγέν έχει αριθμό συμμετοχής το 69!

Ρόδα... τσόντα και Ντακάρ

Ο Ούγκο Παγέν ήταν ένας από τους εκατοντάδες οδηγούς και αναβάτες οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο από τη Χάβρη της Γαλλίας, με προορισμό την Αργεντινή, όπου την Πρωτοχρονιά του 2012 θα δοθεί η εκκίνηση στο 33ο Ράλι Ντακάρ.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Όμως, ο Γάλλος αναβάτης μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της επιλογής του χορηγού του. Ο Παγέν, ο οποίος θα πάρει μέρος στο πιο επίπονο ράλι του κόσμου για 5η φορά στην καριέρα του, θα έχει την οικονομική στήριξη του διάσημου Γάλλου, παραγωγού ερωτικών ταινιών, Μαρκ Ντορσέλ.

Ο Παγέν ρωτήθηκε για αυτή τη συνεργασία και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική:

"Όσον αφορά τον χορηγό μου μπορώ να πω ότι είναι όμορφο να δουλεύεις μαζί με τον Μαρκ Ντορσέλ και ειδικότερα όταν είναι και η Άννα εκεί. Οπότε, μπορώ να πω ότι όλα πηγαίνουν καλά. Αυτή η χορηγία προέκυψε τυχαία. Πέρυσι κατοχύρωσα το 69 ως νούμερο συμμετοχής και για αυτό προσπάθησα να βρω κάτι σχετικό με αυτό. Έτσι σκέφτηκα τον Μαρκ Ντορσέλ".

Στην προσπάθειά του για διάκριση στο Ράλι Ντακάρ ο Παγέν θα έχει στο πλευρό του και μία εκ των πρωταγωνιστριών στις ταινίες του Ντορσέλ, την Άννα Πολίνα η οποία θα τον ακολουθήσει μέχρι την Αργεντινή. Πάντως, ο χορηγός έχει ενισχύσει την προσπάθεια του Παγέν με το ποσό των 20.000 ευρώ το οποίο αποτελεί το 50% του απαιτούμενου κόστους συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK